19:17 ПАХНЕ ХЛІБ… | |
…Як тепло пахне хліб!Любов'ю трударів, І радістю земною,І сонцем, що всміхалося весною, І щастям наших неповторних діб. Духмяно пахне хліб.
Платон Воронько, 1952 Для багатьох поколінь українців хліб був не просто їжею – він був святинею, адже його шлях від землі, зернини та колосу до столу дуже непростий. Сучасне населення, незважаючи на досить великий асортимент страв, значення хліба не зменшує. Він є у кожному домі. 7 квітня 2016 року студенти 21-МН та 23-ЕП групи навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту у супроводі куратора 21-МН групи, асистента кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, Голованової Г. Є., мали змогу ознайомитися з технологічною лінією виробництва житньо-пшеничних виробів в ТОВ «Хлібозавод «Салтівський» на базі цеху № 3. Завдяки начальнику виробництва, Марковій Т. В., та начальнику зміни, Андрієнко Н. О. отримана цікава інформація про історію підприємства, продемонстровані етапи виробництва хліба «Салтівський подовий», «Полінце з ізюмом», «Ізюминка» та «Бородинський». Після ознайомлення з виробництвом екскурсія перемістилась до технологічної лабораторії, де відбулася дегустація щойно випеченого хліба. Унікальним об’єктом на території хлібозаводу є зимовий сад – оазис для працівників, у яких після спекотних цехових умов є можливість відпочити серед тропічних рослин, папуг та фонтану. Праця хлібороба і у полі, і коло печі є безцінною, тому і результат його зусиль – гарячий і запашний хліб – є символом багатства, життя та духовності. Куратор 21-МН групи, асистент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, Голованова Г. Є. | |
|
Всього коментарів: 0 | |