Головна » 2017 » Жовтень » 1 » Спортивні здобутки студентів першого курсу ННІ БМ
16:44
Спортивні здобутки студентів першого курсу ННІ БМ

27 вересня 2017 року на території спортивного комплексу проспекту Ювілейний 48/1 відбувся футбольний турнір між командами перших курсів навчально-наукових інститутів ХНТУСГ ім.П.Василенка.

Спорт – це незмінний супутник успішної командної роботи, запорука гарної фізичної форми та здоров’я. Традиційно кожного року футбольні команди змагаються за першість в університетському турнірі.

Студенти представляють свої навчально-наукові інститути, цього року за ННІ БМ виступила команда першокурсників у такому складі: Муратов Максим, студент 11-МН групи, Погребной Руслан, Кононов Віталій, Пасічник Сергій, Рожок Вадим, Пашко Віталій, Кабацкий Руслан – студенти 12-МН групи та Теренін Радіон – студент 13-ЕП групи.

Футбольна команда навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту здобула перемогу в змаганні з ННІ МСМ та ННІ ЕКТ.

Студентська рада ННІ БМ приймала активну участь в організації турніру, а також підтримувала свою команду голосними мотивуючими слоганами, яскравими плакатами та добрими словами.

Тож ми вітаємо студентів ННІ БМ з чесною перемогою у турнірі і бажаємо подальшого успіху та здобуття нових вершин на теренах спорту!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 437 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: