Головна » 2017 » Вересень » 27 » В ГОСТЯХ У ЛІДЕРА УКРАЇНСЬКОГО ПИВОВАРІННЯ
09:24
В ГОСТЯХ У ЛІДЕРА УКРАЇНСЬКОГО ПИВОВАРІННЯ

25 вересня 2017 року студенти магістратури першого та другого року навчання ННІ БМ разом з викладачами кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту к.е.н., доцентом Дудник О.В., к.е.н. доцентом Смігуновою О.В., старшим викладачем Краля В.Г. відвідали підприємство САН ІнБев Україна - український підрозділ найбільшого світового пивоварного концерну Anheuser-Busch InBev.

Компанія є лідером на українському ринку пива з 2000 р. До портфелю брендів компанії входять три міжнародні флагманські бренди - "Stella Artois", "Brahma" і "Beck's", міжнародний бренд - "Staropramen" і національні торгові марки " Чернiгівське", " Рогань", " Бурштин", " TALLER".

"САН ІнБев Україна" об'єднує три пивоварні заводи - у Чернігові, Харкові і Миколаєві.

Екскурсовод дуже цікаво розповіла про історію пива та історію створення компанії. Як було наголошено, - «виробництво пива-складний і тривалий процес, який може мати деякі відмінності та доповнення для приготування певних сортів пива».

Особливо зацікавили студентів програми «Управлінські стажування» та «Стажування на виробництві», що проводяться в компанії.

Дякуємо керівництву компанії за гостинність та цікаву екскурсію!!!

 

Краля В.Г.

Ст. викладач кафедри організації виробництва,

бізнесу та менеджменту

Переглядів: 355 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: