Головна » 2018 » Червень » 13 » 15 років – як один день…
12:57
15 років – як один день…

Червень – пора випускних вечорів та пора зустрічей випускників.

Ось і  9 червня 2018 року, в День друзів, відбулась одна із таких зустрічей випускників факультету менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка (нині ННІ БМ) 2003 року випуску, групи Облік та аудит.

О 13 годині в стінах рідної Альма – матер відбулась тепла зустріч з директором ННІ БМ Заїкою Світланою Олександрівною та з куратором групи доктором економічних наук, професором та завідувачем кафедри економіки та маркетингу Онегіною Вікторією Михайлівною.

Світлана Олександрівна провела презентацію університету та спільно з Вікторією Михайлівною розповіли випускникам про цьогорічні правила прийому до університету, а також відповіли на запитання, які виникли в ході зустрічі.

Також випускники відвідали лекційні аудиторії, де проходили  заняття з дисциплін, які вивчали під час навчання в університеті - це була маса спогадів та позитивних емоцій. В теплій обстановці пригадали викладачів, які навчали даний випуск, згадали доктора економічних наук, професора та завідувача кафедри обліку та аудиту Маренич Тетяну Григорівну (викладач дисципліни бухгалтерський облік), адже як кажуть «бухгалтерський облік безсмертний», і більшість випускників працюють в сфері бухобліку.

Кожен з присутніх випускників розповів про свої досягнення в житті,   адже промайнуло 15 років з моменту випуску, і  у кожного вже є свої досягнення.

Викладачі побажали випускникам нових звершень у житті, йти тільки вперед і не зупинятися, а також  не полишати гарну традицію  зустрічей, адже студентські роки самі кращі та незабутніми, це завжди спогади та позитивні емоції….

Переглядів: 361 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: