Головна » 2017 » Листопад » 1 » "АГРО-2018" - твій шанс відвідати Європу!
14:44
"АГРО-2018" - твій шанс відвідати Європу!

1 листопада 2017 року для студентів навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту відбулася презентація проекту «Фонду Бориса Колеснікова» - «Агро-2018».

Благодійний Фонд «Фонд Бориса Колеснікова» реалізує проекти та програми, спрямовані на розвиток освіти, науки та спорту; підтримку талановитої і активної молоді; формування здорового способу життя; збереження культурно-історичної спадщини країни і створення нових історичних, культурних та наукових цінностей.

Представника благодійного Фонду запросили студентство ННІ БМ підтримати новий проект – «Агро-2018» та прийняти участь у самому конкурсі. Головним напрямом діяльності проекту «Агро-2018» є заохочення та мотивування студентів-аграріїв до подальшого навчання та розвитку галузі.

Для того аби стати учасником конкурсу необхідно зареєструватися на офіційному сайті http://kolesnikovfund.org/. Подальші інструкції будуть надіслані після офіційної реєстрації.

Згідно з результатами відбору найкращих студентів буде запрошено на фінал до м. Києва, де вони отримають змогу захистити свої проекти перед експертним журі конкурсу – провідними фахівцями галузі.

Тридцять переможцій конкурсу відвідають Міжнародну сільськогосподарську виставку «Fieragricoia 2018», що пройде з 31 січня по 3 лютого 2018 року у Вероні, Італія.

Шановне студентство, запрошуємо Вас прийняти участь у конкурсі, проявити креативність та знання з профільних дисциплін. Створюйте нове, вірте у власні сили і прагніть до нових перемог!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 399 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: