Головна » 2019 » Березень » 17 » АГРОКЕБЕТИ
18:52
АГРОКЕБЕТИ

Проект «Агрокебети»: освітa майбутнього вже сьогодні

У січні 2019 року на базі факультету аграрного менеджменту НУБіП України Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) започаткувала абсолютно нову та прогресивну програму «Агрокебети» з підготовки Farm managers відповідно до сучасних викликів ринку праці та вимог роботодавців аграрного сектору.

Тринадцять передових аграрних компаній об’єдналися, щоб запустити пілотну магістерську програму «Агрокебети» з підготовки 50 менеджерів нового зразка для агробізнесу. Важливо, що нині до покращення системи освіти долучається бізнес і вперше агрокомпанії готові інвестувати не лише в студента шляхом надання стипендій, але і в зміну самої системи.

Метою програми є підготовка спеціалістів нового формату для АПК, які володіють універсальними знаннями одночасно в сфері агрономії, тваринництва, аграрної інженерії, бізнес-менеджменту та напрацювати навчальний курс відповідно до світових стандартів для подальшої мультиплікації на всі навчальні заклади аграрного напрямку в Україні.

Однією з особливостей є те, що на програму набираються випускники різних бакалаврських програм з різних університетів України – жодних вікових та професійних обмежень.

Переваги участі у програмі «Агрокебети»:

  • На учасників чекають два теоретичні семестри із бізнес-турами на агровиробництва, а також один семестр практичного стажування на підприємствах-партнерах проекту у супроводі свого ментора та практиків агробізнесу.

  • Студенти матимуть змогу навчатись у найкращих лекторів України та світу та відвідати гостьові лекції від «Зірок бізнесу» — людей, які є в списку найуспішніших персон країни.

  • Студенти проходитимуть практику в провідних аграрних компаніях України, щоб максимально зануритися в майбутню професію, випробувати себе в справі та попрацювати пліч-о-пліч зі своїм ментором.

  • Після навчання учасники отримають диплом магістра у вищому навчальному закладі, а на найбільш здібних студентів чекає працевлаштування у провідних компаніях агросектору.

Очікується, що проект «Агрокебети» стане локомотивом освітньої реформи України і через 5 років повністю змінить систему аграрної освіти, а ті аграрні заклади, які приєднаються до цієї програми, зможуть давати студентам гідну освіту.

Як приєднатися до проекту?

Для вступу вам необхідно буде надати диплом бакалавра, спеціаліста або магістра будь-якого університету та спеціальності, підтвердити знання іноземної мови, написати мотиваційне есе, зняти відеоролик про себе і пройти фахові вступні випробування.

Для початку заповніть заявку на сайті програми: https://agrokebety.com

Прийом заяв і документів та вступні випробування для абітурієнтів триватимуть протягом травня-липня 2019 року, навчання стартує у вересні.

 

Деталі про програму на сайті: https://agrokebety.com  

 

Переглядів: 437 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: