Головна » 2015 » Грудень » 9 » Актуальність вивчення англійської мови у сучасному соціумі
16:42
Актуальність вивчення англійської мови у сучасному соціумі

На сьогоднішній день серед молоді великої популярності набуло вивчення іноземних мов, а зокрема – англійської. Спеціальні курси, тренінги та репетитори з англійської мови – незмінні атрибути прогресивного суспільства. Через це усе частіше постає питання: а чи варто витрачати свої сили, кошти та час на таке заняття? Відповідь одна – так!

Англійська мова – інтернаціональний засіб спілкування, який суттєво впливає на місце індивіда у суспільстві, його статус та здібності. Але в першу чергу – це перепустка до успіху! Успішний шлях багатьох кар'єристів починається з навчання і стажування за кордоном. Престижно і перспективно здобувати освіту в університетах Великої Британії, Канади, США та інших розвинених країн. Тож, чому б не спробувати свої сили на рівні таких освітніх закладів, здобувши неймовірний досвід та поглянувши зовсім з іншого боку на життя, порівнявши пріоритети та ментальність інших націй? Це корисне вміння дозволяє одержати доступ до іноземних сайтів і друкованих видань. З часом можна навчитися не тільки читати і писати іноземною мовою, але і думати, а отже, створювати іншомовні презентації, відвідувати міжнародні конференції та тренінги, вести ділове листування. Вміння розмовляти англійською мовою додає великий плюс до Вашої вартості, як професіонала. Спеціаліст зі знанням англійської мови, як відзначають аналітики, отримує в середньому на 30% більше свого "німого" колеги.

Іншою причиною вивчення англійської мови є можливість подорожувати найрізноманітнішими країнами світу. Майже у будь-якому куточку Землі Ви зможете дізнатись необхідну вам інформацію за допомогою саме англійської, адже ця мова є достатньо поширеною серед різних народів через свою доступність та легкість у вивченні.

Тож, для того аби стати успішним у епоху глобалізації та розширення міжнародних контактів, знання англійської мови не лише бажане, а майже обов’язкове. Вивчаючи цю мову Ви отримаєте допоміжний фактор на шляху до своєї мети, зможете зав’язати нові знайомства, розширити комунікації, а головне – стати успішною людиною, адже спілкування – це мистецтво, яке не має меж!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 2440 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: