Головна » 2016 » Березень » 19 » "БЕРЕГИНЯ" - лауреат XVI відкритого фестивалю російської народної творчості "Талиця"
19:39
"БЕРЕГИНЯ" - лауреат XVI відкритого фестивалю російської народної творчості "Талиця"

12 березня 2016 року у Харкові на сцені БК «МЕТАЛІСТ» відбувся XVI відкритий фестиваль російської народної творчості «Талиця». Багаторічною традицією є участь творчих художніх колективів Харківського національного технічного університету ім.. П. Василенка у конкурсній програмі фестивалю. В шістнадцятий раз ХНТУСГ представив народний колектив профспілок України – «БЕРЕГИНЯ».

  Яскравим та неповторним став виступ молодого колективу, він наповнив зал радісними усмішками, дзвінким ритмом та найщирішими почуттями. Запальні та неймовірно милозвучні російські народні пісні прозвучали у виконанні ансамблю. Хотілося б відмітити художню самодіяльнввсть ствдентів нвчально-наукового інститутут бізнесу і менеджменту: Пронь Оксану, Севумян Тамару, Борщ Тетяну, Непочатову Аліну, Антоненко Лілю, Зєнову Анастасію, Онопрієнко Катерину, Дудку Анну, Заяць Юлію. Дівчата запалили зал неймовірними голосами та танцювальними коипозиціями.

 Колектив "Берегиня" став Лауреатом XVI фестивалю і отримав Диплом від Голови управління Російської національно-культурної спілки Харківської області Годунова Михайла Петровича і художнього керівника, а також засновника фестивалю «Талиця» - заслуженого артиста України, доцента Харківської академії культури, Віктора Миколайовича Цицирьова.

 Ми від щирого серця бажаємо творчої наснаги та успіхів художнім колективам нашого університету, незмінного успіху та перемог!

 

Переглядів: 589 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: