Головна » 2017 » Жовтень » 31 » Дебют першокурсника-2017!
01:04
Дебют першокурсника-2017!

26 жовтня 2017 року у актовій залі головного корпусу Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відбувлася найяскравіша подія жовтня, день талантів та зіркових сходжень - "Дебют першокурсника 2017" .

Відкриття свята традиційно відбулося з привітальними словами ректора ХНТУСГ ім.П.Василенка Нанки О.В., який побажав учасникам із натхненням та турботою ставитися до своїх захоплень та прагнень.

До складу журі конкурсу увійшли : проректор з навчально-виховної роботи - Алфьоров Олексій Ігорович., голова профспілкового комітету ХНТУСГ Кісь Віктор Миколайович, для якого це теж дебют - в якості члена журі. , засновник конкурсу "Дебют першокурсника" ,доцент кафедрі культурних універсалій - Кухаренко Анжеліка Леонідівна., Хореограф-постановник, керівник театру-танцю "АЕРО "- Захар Ліннік, Голова студентського парламенту - Євген Мотузний, Голова нашого журі - Мазоренко Марина Олегівна, доцент, завідувач кафедри культурних універсалій, арт-менеджер шоу-ресторану «Альтбір», випускниця навчально-наукового інституту механотроніки і систем менеджменту - Тетяна Борщ.

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту представили кращі з кращих, яскраві таланти інституту: Москалець Ганна, Колесник Аліса, Аліна Рижкова, Теренін Родіон та танцювальний колектив з композицією " Призрак оперы".

Після яскравих, емоційних, музичних,танцювальних виступів журі відлучилося приймати рішення. В цей момент зал не сумував, глядачам було представлено неймовірні номери від колективу "АЕРО" з хореографічною композицією "Любовь и голуби"- це був дуже яскравий та цікавий номер якій підняв настрій усім присутнім. На сцені побував торішній учасник "Дебюту першокурсника" - Ігор Блудов, представник ННІ ПХВ з піснею "Рыба моей мечты".

Виступав заслужений артист ННІ ТС - Миколай Сологубовський, представниця ННІ БМ - Анастасія Зєнова, дует Миколи Сологубовського та Богдана Бондаренка з піснею "Аэропорты".

Цьогорічний «Дебют першокурсника» відзначився для навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту яскравими здобутками: кращий фансектор вечора, диплом другої ступені за "Кращій чоловічій вокал" був нагороджений Теренін Родіон, "Найкраща хореографія"- хореографічна композиція "Призрак оперы" від студентів ННІ БМ,  диплом першої ступені у номінації "Кращій жіночій вокал" отримала Ганна Москалець, а у номінації "Краща хореографія" перше місце посіла Аліна Рижкова.

Перше місце у номінації "Кращій жіночій вокал 2017" отримала Аліса Колесник ННІ БМ.

Вибрати переможця для суддів стало неможливо, адже усі представники ННІ проявили себе однаково яскраво та неповторно, тому було прийнято рішення справедливо виділити кожного учасника та зробили додаткові призові місця.

Без подарунків ніхто не залишився. Учасники отримали різні сертифікати від спонсорів і партнерів нашого університету.

Тож володарем гран-прі "Дебюту першокурсника 2017" виявився представник ННІ МСМ - Бондар Віталій зі своєю чуйною і зворушливою, авторської поемою.

Цього року навчально-науквоий інститут бізнеу і менеджменту знову довів, що наші студенти неповторні, майстерні, талановиті, упевнені та цілеспрямовані! Тому бажаємо усім подальших перемог та нестримного натхнення! Творіть, рухайте цей світ, адже Ви майбутнє, Ви – це зорі на небосхилі надій!

Переглядів: 416 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: