Головна » 2016 » Вересень » 2 » День Знань!
22:12
День Знань!

1 вересня відбулося урочисте святкування Дня знань та одночасно – посвята в студенти ХНТУСГ ім. П. Василенка.

 День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особливим для кожного. Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Цього року урочиста частина розпочалася у жовто-блакитних тонах та з напутніх слів в.о. ректора Жили Віктора Івановича: «Шановні першокурсники! Ви вступили не просто до навчального закладу, а прийшли в центр підготовки еліти нашої держави, гармонійного виховання фахівців і патріотів великої дружної країни. Я бажаю кожному з Вас сповна скористатися можливостями, які надає Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, а також реалізувати себе як Особистість з «великої літери» і стати фахівцями своєї справи! Ми сподіваємось , що роки навчання пройдуть для вас, як одна незабутня мить.»

 Яскравий настрій та ритмічні мелодії студентам-першокурсникам і гостям свята подарували неперевершений танцювальний колектив "АЕРО" та, звісно, дзвінкоголосий народний ансамбль "Берегиня".

По закінченню дійствавідбулося традиційне вручення символічного ключа, студентського квитка і залікової книжки. Святковий салют, який прикрасив  фінал святкування, подарував прекрасний настрій та незабутні враження гостям.

Офіційна частина заходу закінчилася в аудиторіях інститутів і факультетів, де першокурсники отримали можливість ближче познайомитися зі своїми майбутніми викладачами та отримали студентські квитки й залікові книжки.

Ми від щирого серця вітаємо першокурсників із початком нового життя, що сповнене приємних несподіванок, нових відкриттів та неймовірних вражень! Бажаємо Вам наснаги у навчанні, творчого потенціалу та успіхів у всіх нових звершеннях!

З Днем знань!

 

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Романова Руслана

Переглядів: 651 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: