Головна » 2015 » Листопад » 27 » діяльність СНТ
10:47
діяльність СНТ

Відбулись Загальні збори студентського наукового товариства ННІ БМ

26 листопада 2015 року відбулися загальні збори студентського наукового товариства навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту.

Наука – це незмінна супутниця успішних студентів, які прагнуть до саморозвитку, є дисциплінованими та відповідальними, творчими та креативними. На сьогоднішній день студентське наукове товариство – це провідна можливість для вдосконалення власних вмінь та навичок, обмін важливою науковою інформацією, а також прогресивна і плідна командна робота.

Цього року з ініціативи студентського комітету ННІ БМ, за підтримки дирекції та кафедр нашого інституту створено студентське наукове товариство з метою максимізації залучення студентів до науково-дослідної роботи та підвищення якості наукової, творчої та професійної підготовки майбутніх конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців.

Учасників студентського наукового товариства підтримав заохочувальними словами директор ННІ БМ, завідувач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, професор Мазнєв Григорій Євтійович, методологію та організацію студентської науково-дослідної діяльності розкрила у своєму виступі координатор діяльності студентського наукового товариства, завідувач кафедри економіки та маркетингу, д.е.н., професор Онегіна Вікторія Михайлівна, про загальні засади створення та функціонування СНТ ННІ БМ, про які доповіла голова студентського комітету ННІ БМ Губар Анна.

Важливим питанням Загальних зборів СНТ стало обрання керівників виконавчих органів СНТ. На засадах демократичності, відкритості та прозорості головою СНТ ННІ БМ обрано студентку 2 курсу 22-МНа групи Заяць Юлію, заступником голови – Стригун Дарю, студентку 4 курсу 43-МН групи, секретарем – студентку 31-МН групи Пенцову Катерину. Головою Ініціативної групи з Менеджменту організацій і адміністрування обрано студентку 3 курсу 31-МН групи Юнаш Вікторію, головою Ініціативної групи з Економіки підприємств обрано Кривоніс Ірину, студентку 4 курсу 44-ЕП групи, головою Ініціативної групи з Обліку і аудиту обрану студентку 4 курсу 45-ОА групи Губську Аліну.

Окремим важливим повідомленням роз’яснення щодо запланованого видання збірника матеріалів результатів науково-дослідної роботи студентів «Вісник студентського наукового товариства НІН бізнесу і менеджменту ХНТУСГ ім. П. Василенка», до публікації у якому запрошуються всі охочі студенти. Зауважимо, що випуск Вісника заплановано наприкінці начального семестру.

Тож, студентське наукове товариство – це гарна можливість проявити свої кращі якості у ролі науковців, дослідників та аналітиків на основі ґрунтовного моніторингу найактуальніших проблем сьогодення та розробки шляхів їх вирішення.

Приєднуйтесь і Ви до роботи студентського наукового товариства ННІ БМ! Любіть науку!

 

Романова Руслана

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 836 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: