Головна » 2015 » Листопад » 5 » ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ХАРКІВЩИНИ
10:07
ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ХАРКІВЩИНИ

В рамках дисципліни «Державне та регіональне управління», яка викладається на кафедрі організації виробництва, бізнесу та менеджменту для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» старшим викладачем Островерх Ольгою Василівною, 4 листопада 2015р., була організована екскурсія до Музею історії місцевого самоврядування Харківщини, який разом із кураторами Головановою Г.Є. та Колпаченко Н.М. відвідали студенти 21-МН, 22-МН та 22-МНа групи.

Музей історії місцевого самоврядування на Харківщині було створено у 2015 р. за ініціативи Харківської обласної ради і Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. Експозиція  музею розповідає про історичне минуле самоврядування від часу його виникнення.

Цікава та пізнавальна розповідь наукового співробітника музею – Чумак Марії охопила велике часове коло, ознайомивши студентів з майже 400-річною історією самоврядування Харківщини, а також розвиток самоврядування в період незалежної України.

Велику цікавість викликав комплекс експонатів представлених в експозиції музею, а саме: оригінальні документи, стосовно самоврядування на Харківщині, речі, що побутували серед наших співвітчизників у різні часи, відтворений одяг чиновництва різних епох, оригінальна зброя. Усі матеріали, представлені в експозиції, яскраво ілюструють дух, історію та вікові традиції самоврядування слобожан.

Відвідування музею не тільки сприяло кращому засвоєнню матеріалу з курсу дисципліни «Державне та регіональне управління», але і нарощуванню патріотичної свідомості студентської молоді.

 

Старший викладач

кафедри організації виробництва,

бізнесу та менеджменту

Островерх Ольга Василівна

Переглядів: 706 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: