Головна » 2015 » Листопад » 27 » фінал університетського туру конкурсу «Кращий студент року-2015»
00:38
фінал університетського туру конкурсу «Кращий студент року-2015»

Відбувся фінал університетського туру конкурсу «Кращий студент року-2015»

25 листопада 2015 року у актовій залі головного корпусу ХНТУСГ ім. П.Василенка відбувся університетський етап конкурсу «Кращий студент року-2015» серед навчально-наукових інститутів ХНТУСГ.

Організація конкурсу вже стало традицією нашого університету, адже серед студентів ХНТУСГ є неймовірні особистості, які мають талант та потяг як до науки, так і до мистецтва, і однаково талановиті в усіх аспектах студентського життя. Конкурс проводиться насамперед для того, аби виявити та відзначити найкращих, найяскравіших, найталановитіших студентів, які в подальшому обов’язково стануть неймовірно успішними професіоналами своєї справи.

Цього року ННІ представили: Юлія Заяць – ННІ БМ; Сергій Паламарчук – ННІ ЕКТ; Олександр Дубовий – ННІ ПХВ; Артем Гуртов – ННІ МСМ; Павло Барибін – ННІ ТС.

Звичайно, жоден конкурс не може проводитись без компетентного журі. Цього разу до його складу увійшли: голова комітету у справах молоді і спорту, к.філос.н., доцент Моісеєва Наталія Іванівна, начальник навчально-виховного відділу, к.е.н., доцент Вітковський Юрій Петрович, голова профспілкового комітету, д.т.н., професор Артьомов Микола Прокопович, завідувач кафедри культурних універсалій, к.філос.н., доцент Мазоренко Марина Олегівна, голова студентського комітету ХНТУСГ Малюхов Олександр, та, звичайно, голова журі – проректор з НПР, к.т.н., професор Жила Віктор Іванович.

Учасники мали представити себе у найрізноманітніших аспектах, що виражалися у трьох турах конкурсу: 1) конкурс «ВІЗИТІВКА», 2) конкурс «Ерудит», 3) конкурс «Якби я був (ла)…».

У першому конкурсі кандидати розповідали про себе за допомогою фото- та відеорядів, презентуючи себе в якості лідера та творчої особистості, знайомлячи суддів та глядачів із своїми хобі, захопленнями та стилем життя; у другому – змагалися у знанні незвичайних наукових фактів, а третій конкурс став для студентів нагодою відчути себе у ролі президента України (Юлія Заяць), мера Харкова (Сергій Паламарчук), міністра аграрної політики та продовольства України (Олександр Дубовий), ректора університету (Артем Гуртов) та навіть генерального секретаря ООН (Павло Барибін).

Під час концертного дійства глядачів та учасників вітали художня самодіяльність університету: вокаліст Богдан Бондаренко, народний театр танцю «Аеро», вокаліста Ірина Голуб та студентський театр «Джерело».

Отож, вибір журі був складним, але врешті-решти визначились такі номінації та їх переможці:

1. диплом «За кращу візитівку» отримав Дубовий Олександр (ННІ ПХВ);

2. диплом «За перемогу у конкурсі «Ерудит»» отримав Барибін Павло (ННІ ТС);

3. диплом «У номінації «Науковець»» отримав Гуртов Артем (ННІ МСМ);

4. диплом «За кращу візитівку..» отримав Паламарчук Сергій (ННІ ЕКТ);

5. диплом «За творчий підхід» отримала Заяць Юлія (ННІ БМ).

 

Переможцем конкурсу «Кращий студент року-2015» стала студентка 2 курсу навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту 22-МНа групи

ЮЛІЯ ЗАЯЦЬ

Ми від щирого серця вітаємо Юлію з цією визначною перемогою, бажаємо їй подальших успіхів, наснаги у навчанні та творчого розвитку, безупинного наукового та мистецького зростання, неймовірних кар’єрних звершень, і в жодному разі не зупинятися на досягнутому!

Юля, ти – найкраща!

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 749 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: