Головна » 2015 » Грудень » 7 » Інтерактивна «Політологія»
18:59
Інтерактивна «Політологія»

Інтерактивна «Політологія». Як створити партію та організувати виборчу кампанію?

24 листопада 2015 р. зі студентами 2 курсу Навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту (групи 21-МН, 22-МН) було проведено інтерактивне заняття з «Політології» на тему «Як створити політичну партію та організувати виборчу кампанію?» (асистент кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін, к.і.н. Скубій І. В.).

У своїх навчальних групах вони обрали лідерів політичних партій, розробили їхню програму, символіку, агітаційні матеріали. Важливість вивчення особливостей створення і функціонування політичних партій викликана тим, що вони є важливою складовою частиною політичної системи суспільства. На сучасному етапі розвитку нашої країни їхня роль та значення все більше зростають. У свою чергу виборчий процес, який відбувається за участю політичних партій, є важливим етапом політичної соціалізації студентської молоді.

Результати цієї плідної та цікавої роботи були презентовані під час заняття, яке відбулося у вигляді брифінгу за участі засобів масової інформації, що були представлені іншими студентами курсу. У процесі цього заходу всі учасники отримали не лише теоретичні знання з курсу, створення політичної програми партії, розробці та презентації її ідеологічних засад, а й практичні навики групової роботи, вміння відстоювати свою позицію, ведення дискусії.

Переглядів: 646 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: