Головна » 2017 » Листопад » 22 » "Кращий студент Харківщини"! Чергова перемога студентів ННІ БМ!
02:01
"Кращий студент Харківщини"! Чергова перемога студентів ННІ БМ!

17 листопада 2017 року студентка 41-МН групи навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Юлія Заяць прийняла участь у регіональному етапі Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України», що відбувся за ініціативи Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка» та за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

«Кращий студент України» –це всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Конкурс проводиться у декілька етапів і в решті-решт серед кращих студентів регіонів у різних номінаціях визначиться один – переможець по Україні.

Регіональний етап конкурсу на Харківщині був приурочений до Міжнародного дня студента. Провідною метою конкурсу стало виявлення усебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства. .

У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

• Кращий студент України;

• Кращий студент-аналітик України;

• Кращий студент-громадський діяч України;

• Кращий студент-дизайнер України;

• Кращий студент-медійник України;

• Кращий студент-науковець України;

• Кращий студент-програміст України;

• Кращий студент-спортсмен України.

Компетентні члени журі, до складу яких на регіональному етапі увійшли представники Харківської обласної державної адміністрації та інші спонсори конкурсу, відкрито та прозоро оцінювали конкурсантів. За підсумками виконаних завдань: творчої візитки, втілення соціального проекту та інтелектуального конкурсу (питання від журі) , Юлія Заяць отримала звання «Кращий студент Харківщини» в номінації «Кращий студент-науковець».

Підтримку та теплу емоційну атмосферу нашій представниці забезпечила яскрава група підтримки, яка, доречі, отримала перемогу у конкурсі «Краща група підтримки».

Учасники були нагороджені грамотами та подарунковими сертифікатами.

Ми від щирого серця вітаємо Юлію з черговою перемогою та підкоренням нової вершини! Навчально-науковий інститут пишається своїми студентами! Вони – найкращі, і нехай надалі Ми лиш процвітаємо і крокуємо уперед, здобуваючи усе нові і нові нагороди, прославляючи рідний інститут!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 539 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: