Головна » 2017 » Листопад » 17 » "Кращий куратор року - 2017!"
21:16
"Кращий куратор року - 2017!"

16 листопада 2017 року у стінах головного корпусу університету відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий куратор року-2017».

Як відомо, для того аби реалізувати потенційні здібності кожного зі студентів, необхідна вміла рука майстра, якими рік від року виступають наші куратори. Кожен з них самобутній та неповторний, із власними принципами та амбіціями, але об’єднані вони однією метою – навчити, допомогти та порадити, підставивши тверде плече у необхідний момент. Для того, аби проявити свої творчі, виховні та дружні вміння кожен з кураторів має можливість прийняти участь у загальноуніверситетському конкурсі «Кращий куратор року». Уже шість років поспіль цей захід дозволяє відкрити найбільш неочікувані ракурси та здібності наших шановних кураторів.

Цього року навчально-наукові інститути представили: ННІ бізнесу і менеджменту - Голованова Ганна Євгеніївна, куратор 41-МН групи, ННІ енергетики та комп'ютерних технологій – Сотник Ольга Василівна, ННІ технічного сервісу – Дяченко Владислав Юрійович, ННІ механотроніки і систем менеджменту – Ряснянська Альона Миколаївна, ННІ переробних і харчових виробництв – Дугіна Катерина Валентинівна.

Кожен з кураторів мав продемонструвати свої таланти у двох конкурсах: «Візитка», де у вільній розповіді куратори представились публіці, а також порадували глядачів креативним відео та «Творчий конкурс» , в якому наші конкурсанти проявили себе у різних амплуа та поділилися найяскравішими іскорками своєї душі.

У залі панував дійсно шалений настрій, кожен інститут вболівав за своїх кураторів разом із їх групами. Голосно та яскраво підтримувало студентство своїх конкурсантів, адже цього року вони здивували усіх своєю неоднорідністю, багатогранністю та артистичними даними.

Звісно,для того, аби оцінити таланти кураторів, було запрошене компетентне журі: Кірюхіна Маргарита Олександрівна – художній курівник ХНТУСГ ім.. П. Василека, Мотузний Євген - голова студентського парламенту ХНТУСГ , Кісь Віктор Миколвйович - голова профспілкового комітету ХНТУСГ .

Усіх присутніх та самих конкурсантів привітали своїм неперевершеним співом вокалісти нашого університету: Бондаренко Богдан, Микола Сологубовський та Яна Плотнікова, а також яскравим танцем запам’ятався гостям хореографічний колектив «Strawberry».

Перемогу у фіналі університетського конкурсу «Кращий куратор року-2017» здобула прекрасна і ніжна Голованова Ганна Євгеніївна – представниця навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту та куратор 41-МН групи.

Ми неймовірно щасливі, що цьго року гран-прі конкурсу виборов навчально-науковий інститут лбізнесу і менеджменту! Спільними зусиллями ми отримали цю перемогу, тому хотілося б вислвити неймовіну вдячніст чарівній Ганні Євгненівні за неперевершеність, відповідальність та харизматичність, її кураторській 41-МН групі та студентській раді ННІ БМ за безмежну підтримку, допомогу у підготовці до конкурсу і просто дружню теплу атмосферу!

Ми вітаємо усіх учасників: Ви найкращі! І нехай надалі ваша наукова, творча та новаторська діяльність буде на вищому рівні!

Романова Руслна,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 566 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: