Головна » 2017 » Квітень » 27 » Кращий студент 2017 року
15:55
Кращий студент 2017 року

26 квітня 2017 року відбувся щорічний довгоочікуваний конкурс «Кращий студент року 2017», який в котре дозволив присутнім відчути рівень підготовки  та потенціалу наших студентів. В цьому році в конкурсі прийняли участь Евгенія Анфарович (ННІ ПХВ), Анна Меркулова (ННІ МСМ), Сергій Трухочов (ННІ ТС), Дарина Холодна (ННІ ЕКТ) та наш інститут  представив студент 34-ОАа ХАН ХАФІЗ МУХАММАД ТАЙМУР.

Відкрив захід ректор Університету Нанка Олександр Володимирович, зазначивши, що всі наші студенти найкращі!

Враховуючи особливість дати проведення заходу, першочергово організатори відзначили учасників ліквідації катастрофи на ЧАЕС та вшанували пам'ять тих, хто пішов з життя хвилиною мовчання.

Перед учасниками було поставлене завдання підготуватися до наступних конкурсів: «Візитна карта», «Інтелектуальний» та «Творчий».  Всі проявили себе дуже яскраво. Цікаво було спостерігати за виступами нашого представника ХАН ХАФІЗА МУХАММАДА ТАЙМУРА, що відрізнявся креативністю та національним колоритом. І це в підсумку дозволило йому отримати дипломи «За кращу візитку» та «Симпатія глядачів» з чим і вітаємо та бажаємо подальших успіхів та розвитку!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хочемо  подякувати активним студентами з групи підтримки ННІ БМ та окремо відзначити вагомий внесок  студентського комітету ННІ БМ в організації даного заходу.

Дудник О.В., к.е.н, доцент кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту

Переглядів: 675 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: