Головна » 2018 » Травень » 18 » КРУГЛИЙ СТІЛ «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА КООПЕРАЦІЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ, ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ»
21:57
КРУГЛИЙ СТІЛ «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА КООПЕРАЦІЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ, ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ»

17 травня 2018 року за ініціативи кафедри обліку та аудиту проведено засідання круглого столу «Сільськогосподарська кооперація в Україні: проблеми розвитку, організація обліку та оподаткування». Мета проведення круглого столу – визначити стан та перспективи розвитку кооперативів в сільському господарстві України, розглянути напрями державної та регіональної підтримки сільськогосподарської кооперації, особливості організації та ведення бухгалтерського обліку в сільськогосподарських обслуговуючих кооперативах, кредитних спілках, проблеми в оподаткуванні кооперативів. До участі у круглому столі долучилися викладачі, студенти нашого університету та практики. Модератором заходу виступила д.е.н., професор, зав. кафедри обліку та аудиту Маренич Т.Г. В засіданні круглого столу взяли активну участь голова правління Харківської обласної кредитної спілки «Слобожанська» Гончаренко К.С. та головний бухгалтер Харківської обласної кредитної спілки «Слобожанська»Акулова Н.С.

Відкрили захід перший проректор ХНТУСГ, д.т.н., професор Лисиченко М.Л. та директор ННІ БМ,к.е.н., доцент Заїка С.О., які підкреслили актуальність та важливість обраної теми.

Обговорення питань, пов’язаних з перевагами кооперації, станом та проблемами розвитку сільськогосподарської кооперації, державною підтримкою кооперативів, організацією бухгалтерського обліку та формуванням облікової політики в СОК та кредитних спілках, проблемами оподаткування кооперативів, відбувалося жваво та конструктивно.

За результатами круглого столу було прийнято Резолюцію, яка направлена Всеукраїнській асоціації кредитних спілок.

Учасники були нагороджені грамотами за активну участь та кращі доповіді.

Переглядів: 397 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: