Головна » 2016 » Квітень » 12 » Мій фах – бухгалтер
19:49
Мій фах – бухгалтер

  11.04.2016 р. на кафедрі обліку та аудиту відбувся круглий стіл на тему «Сучасні вимоги до фахівців з обліку і аудиту та перспективи їх кар’єрного росту». Серед учасників цього заходу були студенти І-V курсів спеціальностей «Облік і аудит» та «Менеджмент».

  Відкрила семінар д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку та аудиту Маренич Т.Г., яка зазначила, що професія бухгалтера є престижною, дає можливість професійного зростання за умови належних знань і навичок та постійного навчання. Перед студентами поділилася своїм практичним досвідом фінансовий директор групи компаній «Океан» Кавторева Яна Вікторівна, яка розповіла про плюси і мінуси професії бухгалтера. Випускниця ННІ БМ, ведучий бухгалтер-експерт ТОВ «Нерра-аудит» Калініна Наталья Миколаївна розкрила секрети свого кар’єрного росту, звернула увагу на необхідність оволодіння сучасними знаннями за фахом та самоосвіти кожного успішного бухгалтера.

 

  З доповіддю на тему «Навчально-наукові заходи кафедр університету: їх роль у якісній освіті студентів та шляхи удосконалення» виступив асистент кафедри обліку та аудиту Руденко С.В., який наголосив на необхідності активізації роботи зі студентами в напряму залучення їх до участі в олімпіадах, наукових конференціях, семінарах, круглих столах, диспутах тощо з метою створення «інтелектуального поля» для розвитку особистості студента.

 

  Своєю уявою про вимоги до фахівців з обліку і аудиту поділилися: студентка гр. 25-ОА Пензева Юлія, студентка гр. 35-ОА Сірик Тетяна, студентка гр. 45-ОА Губська Аліна, студент гр. 35-ОА Красножон Олександр та ін. З цікавістю заслухали учасники круглого столу доповіді студентів, які навчаються в єврогрупах на англійській мові. Слід відмітити Хана Хафіза Мухаммада Таймура, Дядькіна Олександра, Заяць Юлії.

  К.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту Поливана Л.А. зазначила про наявність в Facebook дискусії щодо можливого зникнення професії бухгалтера у перспективі, привела аргументи на користь популяризації та необхідності у практичній діяльності фахівців з обліку та аудиту.

  За результатами круглого столу планується публікація тез доповідей. Всі учасники і запрошені цього заходу залишилися задоволеними від спілкування. Студенти мали можливість ще раз впевнитися у багатогранності професії бухгалтера і правильності вибору майбутнього фаху.

 

 

Маренич Т.Г., Поливана Л.А.

Переглядів: 719 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: