Головна » 2018 » Березень » 25 » Міжнародна науково-практична конференція «Аграрна наука і освіта в умовах євроінтеграції»
23:39
Міжнародна науково-практична конференція «Аграрна наука і освіта в умовах євроінтеграції»

20-22 березня 2018 року студентки навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту ХНТУСГ ім. П. Василенка за підтримки ректора університету, директора ННІ БМ та власне наукового керівника відвідали Міжнародну науково-практичну конференцію «Аграрна наука і освіта в умовах євроінтеграції», що проходила на базі Подільського державного аграрно-технічного університету.

Конференція зібрала понад 180 науковців з України, Польщі, Молдови, Казахстану, Болгарії та Білорусі задля обговорення найбільш нагальних проблем і пріоритетів розвитку аграрної науки й освіти України з урахуванням національних традицій та світового досвіду.

Наукове зібрання було організовано за наступними етапами: пленарне засідання, щодо актуальності та необхідності розвитку аграрного виробництва, та секційні засідання з різних питань аграрного спрямування.

Студентки 4 курсу Курган Вікторія та Романова Руслана виступили з доповіддю до проблеми забезпечення ефективності виробництва зерна в Україні у секції «Економіка галузей та фінансове забезпечення інноваційного розвитку підприємництва, торгівлі та біржової діяльності».

Хотілося б відмітити гостинність представників ПДАТУ, які тепло зустріли студенток ХНТУСГ ім. П.Василенка у своїх стінах.

У вільний час дівчата відвідали Старе місто – прекрасний куточок Кам’янець-Подільського, де переплітаються історії багатьох народів та кожна споруда, пам’ятник, собор та площа мають неповторну історію, що поєднуючись, утворюють справжню казку.

Загалом Міжнародна науково-практична конференція об’єднала представників різних областей, країн та націй, зміцнивши уже існуюче підґрунтя для співпраці, розвитку та інновацій в аграрній сфері

Ми висловлюємо щиру подяку ректору ХНТУСГ ім. П.Василенка за надану можливість відвідати неповторне місто Кам’янець-Подільський, отримати нові знання та обмінятися досвідом зі студентством Подільського державного аграрно-технічного університету. Також хотілося б подякувати директору ННІ бізнесу і менеджменту та за сумісництвом науковому керівнику за підтримку та організацію поїздки. Маємо надію, що надалі студенти ХНТУСГ ім. П. Василенка будуть відвідувати заходи такого роду для розширення власного кругозору та зміцненню дружніх зв’язків!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 359 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: