Головна » 2015 » Червень » 30 » НАЙПРЕСТИЖНІША СПЕЦІАЛЬНІСТЬ У СЛАВЕТНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ
14:53
НАЙПРЕСТИЖНІША СПЕЦІАЛЬНІСТЬ У СЛАВЕТНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

 

В умовах ринкових відносин, коли кількість підприємницьких структур, у тому числі підприємств малого бізнесу, різко зросла, попит на бухгалтерів значно збільшився.

 Професія бухгалтера на ринку праці стає найпрестижнішою. Слід відзначити, що серед випускників багатьох навчальних закладів найбільшим попитом користуються випускники саме Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

Адже Харківській  національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, який очолює Заслужений працівник освіти України, доктор технічних наук, професор, академік Національної аграрної академії наук України, академік Інженерної академії України, Міжнародної академії аграрної освіти Тіщенко Леонід Миколайович, є визнаним лідером на освітянській ниві. Так, завдяки високим показникам у навчальній та науковій діяльності університет у 2013 році у місті Болонья (Італія) прийнятий до складу Великої Хартії кращих університетів Європи і Cвіту.

Відповідність міжнародним стандартам рівня освітніх послуг і наукової діяльності підтверджена сертифікатом якості німецької фірми DQS, яким відзначено університет в числі не багатьох університетів України.

Університет посідає перше місце серед 17 аграрних вищих навчальних закладів України.

Університет готує бухгалтерів за найвищим в Європі четвертим рівнем акредитації.

Відомо, що якість підготовки фахівців цілком визначається кваліфікацією викладачів. Випускаючу кафедру обліку і аудиту очолює широко відома в науково-освітянській спільноті доктор економічних наук, професор Маренич Тетяна Григорівна. Понад 90% викладачів кафедри мають наукові ступені та вчені звання. На кафедрі успішно діє аспірантура і докторантура з економічних наук.

Викладачі кафедри, в різні роки вигравали гранти та пройшли шестимісячне стажування у кращих університетах Сполучених Штатів Америки. Це сприяє використанню міжнародного досвіду та сучасних методів навчання.

При кафедрі функціонують постійно діючий семінар бухгалтерів, земляцтво студентів ХНТУСГ – випускників шкіл Харківського району Харківської області.

Кафедра плідно співпрацює за договорами про спільну діяльність з підготовки фахівців з понад 30 школами м. Харкова та області, директори кращих 12 шкіл є членами Просвітницької ради університету.

Наші студенти мають можливість проходити практику та стажування на підприємствах Європи, Америки, Австралії, а випускники – працювати в підприємницьких та фінансових структурах і продовжувати навчання в аспірантурі та докторантурі.

Наші кращі випускники на ділі переконуються, що бути випускником славетного ХНТУСГ – значить бути успішним, видатним, увійти до еліти України та світу.

Доцент кафедри обліку і аудиту,

кандидат економічних наук Малій О.Г.

Переглядів: 885 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: