Головна » 2015 » Листопад » 9 » ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРІВ ПРО СПІВПРАЦЮ
21:42
ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРІВ ПРО СПІВПРАЦЮ

Підписання договорів про співпрацю з підприємством

 

Кафедра обліку і аудиту ХНТУСГ має давні партнерські стосунки з одним із лідерів сільськогосподарського виробництва ДП «ДГ «Кутузівка» Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН України».

26 жовтня 2015 р. відбулася зустріч представників кафедри обліку і аудиту у складі завідувача кафедри, д.е.н., професора Т.Г. Маренич, к.е.н., ст. викладача О.В. Накісько та ст. викладача Н.О. Бірченко з керівництвом господарства.

Під час зустрічі з директором господарства В.Я. Турчином та головним бухгалтером Т.І. Саніною були обговорені нові напрямки співпраці кафедри обліку і аудиту та підприємства.

В офіційній обстановці було підписано:

- договір про співробітництво;

- договір про створення філії кафедри обліку і аудиту ХНТУСГ на базі ДП «ДГ «Кутузівка» Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН України»;

- договір про проходження виробничої практики студентів спеціальності «Облік і аудит».

Налагодження співпраці університету та підприємства є важливим у навчальному процесі, зокрема, при викладанні бухгалтерських дисциплін. Набуття студентами теоретичних знань з поєднанням практики на реальних підприємствах підвищить конкурентоспроможність майбутніх фахівців на ринку праці. 

Переглядів: 664 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: