Головна » 2015 » Лютий » 27 » ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «Я СПІЛКУЮСЬ РІДНОЮ МОВОЮ»
10:17
ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «Я СПІЛКУЮСЬ РІДНОЮ МОВОЮ»

Підведення підсумків конкурсу студентських творчих робіт «Я спілкуюсь рідною мовою»

25 лютого 2015 р. серед студентів нашого університету відбувся конкурс творчих робіт «Я спілкуюсь рідною мовою» з нагоди Міжнародного дня рідної мови. У рамках цього конкурсу молодь мала змогу продемонструвати власні творчі здібності на ниві поезії, прози, образотворчого мистецтва, авторської пісні, фотографії та інших видів мистецтва, які тим чи іншим чином здатні відобразити бачення спілкування рідною мовою. Конкурс відбувся за ініціативи студентського комітету ХНТУСГ ім. П.Василенка спільно з комітетом у справах молоді і спорту та кафедрою ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування», філософії та історії України та Науковою бібліотекою ХНТУСГ.

Погодьтесь, мова є невід’ємною складовою нашого життя, вона передає почуття, виражає емоції, генерує пам'ять. Ми можемо говорити різними мовами, але думати і відчувати продовжуємо рідною – українською. Вона неповторна, квітуча та милозвучна; варто перенести на папір найдрібнішу частину з її безмежного океану – і народиться нова поезія, своя, рідна. Спробуйте, і вам обов’язково сподобається!

Так і учасники конкурсу старанно продемонстрували все те, на що надихнула їх рідна мова та українські традиції. Саме тому метою цього заходу було висвітлення бачення студентів про спілкування їх рідною мовою, побут нації, звичаї та традиції, ментальність тощо.

До складу журі конкурсу увійшли: Малюхов О.С., голова студентського комітету, Перевозник Т.В., фахівець бібліотеки ХНТУСГ, та Грабар Н.Г., к. н. із соц. комун., доцент каф. культури.

Студенти ННІ БМ також взяли участь у творчому змаганні, максимально яскраво представивши наш інституту. Наш інститут був заявлений майже у всіх номінаціях. Тому, подяками учасників конкурсу одержали:

  • Коростиленко Владислав Артурович, студент 31-МН гр.,
  • Кіптенко Юлія Сергіївна, студентка 42-МН гр.,
  • Кривоніс Ірина Іванівна, студентка 34-ЕП гр.
  • Кулішова Ніна Сергіївна, студентка 42-МН гр.

В свою чергу, наш інститут серед всіх ННІ здобув найбільшу кількість перемог за різними номінаціяи. Отже, дипломами переможців нагороджені:

-          Міщенко Сергій Сергійович, студент 23-МН гр. (в номінації «Краща графічна робота»);

-          Романова Руслана Романівна, студентка 11-МН (в номінації «Кращий прозовий твір»);

-          Копєйка Анна Юріївна, студентка 21-МН гр. (в номінації «Кращий поетичний твір»);

-          Ренчинська Євгенія Анатоліївна, студентка 32-МН гр. (в номінації «Краща фотографія»)

Також нагородою учасників став сертифікат на безкоштовне відвідування канатного парку «КОРСАР».

Ми від щирого серця вітаємо учасників та переможців конкурсу, бажаємо творчого натхнення та незгасного патріотизму. Спілкуйтесь українською, любіть Україну, як сонце, любіть!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ.

 

Переглядів: 777 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: