Головна » 2015 » Грудень » 10 » Профорієнтаційна робота
17:13
Профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

Викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту постійно проводять інформування майбутніх абітурієнтів про переваги навчання в ХНТУСГ  в цілому та про економічну освіту, яку можна отримати в Навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту.

07 грудня 2015 року викладачі Дудник Олена Василівна та Півень Альона Василівна з такою метою відвідали освітні заклади Красноградського району Харківської області, а саме:  

  • Загальноосвітня школа № 1 І-ІІІ ступенів імені О.І. Копиленка Красноградської РДА Харківської області: профорієнтаційна бесіда зі школярами 10х та 11х класів; презентація відеоролику про ННІ БМ; роз’яснення умов вступ в 2016 році до ХНТУСГ та перелік необхідних ЗНО; запрошено на день відкритих дверей; заключено договір про співпрацю з директором школи  Безбородовим Г.О.

  • Красноградський багатопрофільний ліцей Красноградської РДА Харківської області: профорієнтаційна бесіда зі школярами 11го класу; презентація відеоролику про ННІ БМ; роз’яснення умов вступ в 2016 році до ХНТУСГ та перелік необхідних ЗНО; запрошено на день відкритих дверей; заключено договір про співпрацю з директором школи  Шевчуном О.В.

  • Красноградський технікум механізації сільського господарства імені Ф.Я. Тимошенка, профорієнтаційна бесіда зі студентами старших курсів економічного напрямку підготовки; презентація відеоролику про ННІ БМ; інформування про переваги навчання за скороченим терміном та умови вступу до ХНТУСГ, заключено договір про співпрацю з директором школи  Кіяшко В.М.

 

Переглядів: 804 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: