Головна » 2015 » Вересень » 11 » ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ
20:17
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ

Викладачі кафедри обліку та аудиту в новому навчальному році розпочали щорічну профорієнтаційну роботу серед шкіл Харківського району та м. Харкова. 9 вересня 2015 року доценти Поливана Л.А. та Луценко О.А. відвідали ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, № 3 м. Мерефи Харківського району та ЗОШ № 126 м. Харкова. Випускників навчальних закладів ознайомили з особливостями навчання та професійної підготовки майбутніх фахівців всіх напрямів та спеціальностей в ХНТУСГ. Викладачі кафедри також прийняли участь у батьківських зборах учнів 10 та 11 класів ЗОШ № 126 м. Харкова, де мали можливість домовитись з батьками учнів та класними керівниками про подальшу співпрацю.

Випускникам надали інформаційні матеріали про ХНТУСГ та ННІ бізнесу і менеджменту зокрема та вручили офіційні запрошення кафедри обліку та аудиту на участь у VІ семінарі «Мій фах – бухгалтер», присвяченому 85-річчю нашого славетного університету.

На знімках: доценти Поливана Л.А. та Луценко О.А., батьки випускників на батьківських зборах (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 126 м. Харкова).

Переглядів: 663 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: