Головна » 2014 » Жовтень » 25 » ПРОВЕДЕННЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ
18:51
ПРОВЕДЕННЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ

Нововведення при здачі модулів з дисципліни «Облік в суб’єктах малого підприємництва»

            Завершився модульний тиждень в інституті: контрольні, тести, усні опитування залишились позаду. І лише студенти 45-ОА гр. склали б модуль з дисципліни «Облік в суб’єктах малого підприємництва» ще раз.

            Традиційною особливістю модульного контролю з даної дисципліни, яку викладає ст. викладач кафедри обліку та аудиту Накісько О.В., є креативність як самого викладача, так і студентів. Вона полягає в тому, що студенти групи розподіляються на дві команди, кожна з яких ототожнюється з бухгалтерією новоствореного комерційного підприємства. Між собою команда погоджує та обирає головного бухгалтера, а також розподіляє обов’язки за всіма центрами відповідальності відповідних бухгалтерів. Кожна бухгалтерія обирає власну систему оподаткування, яка найбільш оптимально влаштовує підприємство. В кінці роботи кожна бухгалтерія має скласти баланс підприємства, виходячи із фінансово-господарської діяльності підприємства.

            Наприкінці заняття кожна команда подає викладачу зведені та робочі документи, на основі правильності складання яких визначається переможець. Таким чином, переможцями змагань, а, відповідно, і володарями оцінок «відмінно» стали: Коробка Ольга, Павленко Юлія, Пантус Олег та Рибочкіна Тетяна.

            Безумовно, така форма складання модулів цікава і для студентів, і для викладача, яка більш широко дозволяє розкрити здібності студентів та наблизити теоретичні знання до практичних розрахунків за даними реального підприємства.

Переглядів: 843 | Додав: SK | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: