Головна » 2017 » Березень » 7 » Проведення профорієнтаційної роботи викладачами ННІ бізнесу і менеджменту в Старомерчицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів
00:31
Проведення профорієнтаційної роботи викладачами ННІ бізнесу і менеджменту в Старомерчицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

Наприкінці лютого колектив викладачів ННІ бізнесу і менеджменту (кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту - КалініченкоС.М., Краля В.Г., кафедри економіки та маркетингу - Мандич О.В., кафедри культурних універсалій – Скрипка О.І.) разом з творчими талановитими студентами ХНТУСХ відвідали Старомерчицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Валківської районної ради Харківської області. В зустрічі взяли участь учні 9-11 класів.

Вступне слово взяв заступник директора ННІ бізнесу і менеджменту, доцент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Калініченко С.М, який наголосив про важливість вибору професії для кожного та розповів про особливості вступу до ХНТУСГ.

Зацікавленість учнів викликав перегляд відео про ХНТУСГ - майбутні абітурієнти задавали багато запитань.

Наприкінці зустрічі творчі студенти ХНТУСГ показали концертну програму, що викликала оплески як у учнів та і у вчителів школи.

Краля В.Г.

Ст.викладач кафедри організації виробництва,

бізнесу та менеджменту

Переглядів: 442 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: