Головна » 2017 » Грудень » 18 » Результати творчого конкурсу «Я МЕР МІСТА МАЙБУТНЬОГО»
01:30
Результати творчого конкурсу «Я МЕР МІСТА МАЙБУТНЬОГО»

Згідно зграфіком проведення виховних заходів в гуртожитку № 4 на 2017/2018 н.р.навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту та плану організаційних заходів кафедри обліку та аудиту на відповідний період 13 грудня викладачами кафедри було проведено творчий конкурс на написання тематичного ессе «Я МЕР МІСТА МАЙБУТНЬОГО» для мешканців студентського гуртожитку № 4 за адресою вул. Алчевських 44 А. Головними завданнями конкурсу виступили:

- ідея зближення та єднання мешканців гуртожитку в міцний колектив сімейного типу;

- розвиток творчої ініціативи мешканців, активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному, культурному житті країни;

- вивчення учасниками ролі, значення та місця місцевого самоврядування у житті держави і громади, виховання почуття господаря;

- активізація участі студентів, які мешкають в гуртожитку у вирішенні питань місцевого самоврядування;

- формування демократичних, європейських цінностей, розуміння прав і свобод людини, високих соціальних, культурних, освітніх стандартів;

- сприяння розвитку ініціативи та патріотичного ставлення молоді до свого рідного міста, відповідальності за його сьогодення та майбутнє.

Досягнення поставленихзавдань стало можливим завдяки добрій, відкритій та радісній атмосфері, яка склалася. У своїх творах учасники розкрили бачення подальшого розвитку міста обраного за власним бажанням, його місцевого самоврядування, зміцнення організаційних, правових, соціально-економічних та інформаційних засад.

Роботи були оцінені з відчуттям великої відповідальності і поваги до кожного з учасників, головними критеріями стали – творчий підхід до висвітлення теми, повнота її розкриття, нестандартний підхід до вирішення проблем місцевого самоврядування та охайність роботи.

В результаті детального розгляду і обговорень було вирішено нагородити дипломом першого ступеня – Животченко Вікторію, ІІ місце посіла Жмак Ольга, а ІІІмісце виборола Руденька Яна (студентки ННІ БМ). Всі переможці отримали дипломи та солодкі подаруночки.

Вітаємо конкурсантів і переможців! Бажаємо натхнення, втілення найамбітніших мрій, успіхів у навчанні!

Дякуємо коменданту Чигринцю А.Є. та всім мешканцям гуртожитку за активну участь, небайдужість до актуальних проблем сьогодення, високу мотивацію до змін на краще.

Крутько М.А.

Переглядів: 413 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: