Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Співпраця кафедри обліку та аудиту з Всеукраїнським бухгалтерським клубом
23:23
Співпраця кафедри обліку та аудиту з Всеукраїнським бухгалтерським клубом

12 жовтня 2017 р. в рамках співпраці кафедри обліку та аудиту з Громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» на базі ХНТУСГ за підтримки ректорату університету відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств на тему «Головний бухгалтер і безпека бізнесу».

Доповідачами були Стаднік С.О., заступник головного редактора журналу «Баланс-Агро»; Козюк З.М., редактор журналу «Баланс-Агро».

Питання, що розглядалися на семінарі, стосувалися порядку укладення договорів оренди землі, індексації орендної плати за землю, прийняття нового члена фермерського господарства та виключення із членів господарства, а також призупинення реєстрації податкових накладних, складання розрахунку коригування, бюджетної дотації для сільгоспвиробників, єдиного податку для платників 4-ї групи й податку на нерухомість.

Проведення семінарів вже стало традиційним на базі ХНТУСГ. Метою співпраці кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ з Громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакцією газети «Баланс-Агро» є об’єднання зусиль бухгалтерів-практиків та провідних учених для обговорення наявних проблем в системі бухгалтерського обліку, оподаткування і напрацювання можливих шляхів їх вирішення для розвитку підприємств в існуючих економічних умовах.

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 438 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: