Головна » 2018 » Березень » 20 » Студенти ННІ бізнесу і менеджменту та «СORPORATION OF IDEAS 5»
14:39
Студенти ННІ бізнесу і менеджменту та «СORPORATION OF IDEAS 5»

16-17 березня 2018 року на на базі Харківського інституту фінансів КНТЕУ відбулась бізнес-гра «СORPORATION OF IDEAS 5». Цей захід проводиться п’ятий рік поспіль раз у раз, об’єднуючи «світлі голови» студентства, спрямовуючи на перехід від теорії до практики, виокремлюючи серед безмежжя думок найяскравіші ідеї. Бізнес-гра проходила під патронатом Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

 У грі прийняли участь 16 студентських команд з Харкова, Одеси, Вінниці, Полтави, Сум. Команда студентів ННІ бізнесу і менеджменту також долучилася до гри, презентувавши свою ідею.

Суддями виступили справжні професіонали своєї справи, власники бізнесу, представники органів державної влади.:

  • Німкович Андрій -  мандрівник, інвестор, громадський діяч, засновник TRIP365 :
  • Воєводін Олександр - засновник міжнародної мережі кав'ярень "MY COFFEE", спікер і відеоблогер
  • Лазарєв Михайло - голова Молодіжної ради при Харківському міському голові, громадський діяч, засновник магазину харківських сувенірів і напоїв "ЛяТюШо"
  • Ломако Борис -  засновник кафе "Borsch eatery", фестивалю музики "Plan B" і бренду "Banochka"
  • Юровська Юлія -  аудитор, засновник бізнес-групи "Содружиство"
  • Гагарінов Олексій -  фахівець в область системного розвитку організацій: систематизація бізнесу, запуск проектів, тренінги. Засновник Factory of System Solutions
  • Павлов Владислав - засновник молодіжного журналу "Palindrom" і "Pavlov Group Events"

Чимало партнерів та спонсорів всесторонньо підтримали і забезпечили “Корпорацію ідей 5” і приготували приємні подарунки для учасників. Це люди й компанії, які рухають нас вперед і хочуть, щоб молодь розвивалась. Цей захід вкотре показав, що студентство дійсно талановите і нас чекає успіх!

Бізнес гра складалася з двох етапів:

- презентація свого проекту за допомогою мультимедійних матеріалів;

- розв’язання бізнес-кейсів.

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту представила команда МВІ: Monopoly of bisness idea: Пахуща Ольга, Вилуск Анна, Романова Руслана, Демченко Тетяна, Романашенко Ірина. Дівчата, за підтримки свого наукового куратора к.е.н., доцента кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Дудник Олени Василівни, створили яскраву презентацію ідеї зі створення кафе здорового харчування «Kiwi».

Ці два дні бізнес-гри були насичені яскравими ідеями, цікавими знайомствами, неповторними людьми та дружньою теплою атмосферою.

Протягом конкурсу на команди чекали смачні ланчі та кава-брейки, тренінги та інтелектуальні ігри у перервах між грою.

Загалом, усі ідеї, які було презентовано командами так чи інакше зацікавили суддів – знавців своєї справи.

Усі члени команд отримали сертифікати учасника, приємний приз – безкоштовний похід на пейнтбол, а також океан нових знань і безмежних емоцій. Наступного року обов’язково відвідаємо бізнес-гру знову!

Успіх починається з ідеї!

Романова Руслана,
голова прес-центру ННІ БМ,
член команди
МВІ

Переглядів: 363 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: