Головна » 2017 » Жовтень » 14 » Студенти ННІ БМ прийняли участь в роботі молодіжного форуму «Бізнес-Молодь: ефект Wow від співпраці»
12:48
Студенти ННІ БМ прийняли участь в роботі молодіжного форуму «Бізнес-Молодь: ефект Wow від співпраці»

10 жовтня 2017 року студенти навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту відвідали молодіжний форум «Бізнес-Молодь: ефект Wow від співпраці», що відбувся в рамках ініціативи «УКРАЇНСЬКИЙ ПАКТ ЗАРАДИ МОЛОДІ-2020» .

Форум був організований Міністерством молоді та спорту України та Центром «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН для активних молодих людей віком 18-25 років з Харкова чи Харківської області, які цікавляться актуальними можливостями для молоді розвинути свої навички та реалізувати кар’єру в Україні.

Для того аби стати учасниками форуму студенти ННІ БМ заповнювали форми до участі, з яких відібрали найбільш активних представників: Пахущу Ольгу, Оберемок Вікторію, Поваляєву Дарью, Бобро Ірину та Шишко Анастасію.

Форум зібрав молодь та місцевих роботодавців.

Відкрили форум вітальними словами організатори заходу: заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, заступник Харківського міського голови у справах сімї молоді та спорту Констянтин Лобойченко, координатор Career Hub Центру «Розвиток КВС» Тарас Деркач.

Присутнім було запропоновано ознайомитись з презентаціями актуальних кар’єрних можливостей в нашому регіоні, прийняти участь в  практичних майстер-класах від HR компаній  та  дискусіях щодо пріоритетів у виборі першої роботи та спільний пошук WOW-рішень у співпраці бізнесу і молоді.

Тож можна з упевненістю сказати, що такого виду форуми - необхідна складова успіху молодих та активних людей, які прагнуть досягти успіху у житті, підкорювати нові вершини, удосконалювати себе та невпинно розвиватися, відкриваючи усе нові і нові горизонти. Ми раді, що студентам з ННІ БМ пощастило стати учасниками молодіжного форуму «Бізнес-Молодь: ефект Wow від співпраці» і отримат неперевершений досвід та знання, що стануть для них опорою у майбутньому.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 374 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0