Головна » 2015 » Жовтень » 18 » Студенти відвідали Feldman Ecopark
11:27
Студенти відвідали Feldman Ecopark

  13 жовтня 2015 року студенти навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту  21,22 МН та 21 МНА групи разом із своїми кураторами (Голованова А.Є.,Островерх О. В. та Колпаченко Н.М.) відвідали Feldman Ecopark.

  Незважаючи на осінню прохолоду, атмосфера у колі студентів була дуже теплою та дружньою. Цього разу екопарк вразив молодь прекрасним поєднанням осінніх кольорів, що сплітаючись у квітах хризантем та жовтогарячому листі, сповнювали серця теплом та надавали натхнення.

  Головною метою функціонування екопарку є створення соціально активного середовища, в якому і дорослий, і дитина відчують, що все живе на Землі є однією великою сім'єю, у якій немає місця агресії, а є тільки любов, дружба і взаємодопомога.

  Проведений разом час, для студентів став гарною нагодою дізнатись більше один про одного та  стати більш дружнім колективом.

  Серед затишних алей та ароматних композицій із хризантем студенти мали можливість ознайомитись із величезним асортиментом диких звірів, що знайшли притулок в екопарку. Друзі відпочивали у затишних альтанках, прогулювались парком та насолоджувались красою статуй тварин, виконаних у різній манері та з різних матеріалів (деталі авто, шини та залізні прути). Гуляючи сонячними доріжками та розглядаючи різноманітних тварин, студенти й не помітили як сплив час екскурсії. Веселі та життєрадісні поверталися вони додому.

 Ми від щирого серця вдячні кураторам за цю незабутню поїздку та маємо надію, що студенти ще не раз побувають у цьому незабутньому місці, адже Feldman Ecopark – це неймовірне поєднання цивілізації та дикої природи, краси та неповторності.

 

Романова Руслана

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 620 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: