Головна » 2016 » Вересень » 7 » Сучасні методики дистанційного навчання в ВНЗ США
23:43
Сучасні методики дистанційного навчання в ВНЗ США

     6 вересня 2016 року у конференц-залі у корпусі університету на вул.Алчевських 44 відбулася лекція ад'юнкт-професора Мерилендського університету США Василя Кривцова на тему «Modern Methods of Distant Education in the US Universities» або «Сучасні методики дистанційного навчання в ВНЗ США», яку відвідали студенти євро-груп ННІ БМ, викладачі та гості з інших ВНЗ.

  Хотілося б зазначити, що Василь Кривцов здобував освіту у Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. П.Василенка, закінчивши його у 1986 р. Василь Васильвоч - кандидат технічних наук, доктор філософії, ад’юнкт-професор Мерилендського і Мічіганськогo університетів (США), а також, провідний фахівець відділу надійності та статистичного алалізу компанії "Форд-Моторс". Крім роботи в автоконцерні, д-р Кривцов приймає участь у консультаційних проектах для державних та приватних організацій США, в тому числі: Держатомнагляд США, Корпусу армійських інженерів США, компаній General Dynamics, Mantech, Reliasoft, Schlumberger та інших

    Завдяки своїй науковій діяльності,  Василь Кривцов досяг звання Лауреата Національної премії США у галузі науки і техніки.

     Інформація, висвітлена професором, є досить актуальною на сьогоднішній день, адже практика показує, що сучасна молодь прагне здобувати вищу освіту за кордоном, або хоча б мати певні знання у сфері іноземної системи навчання для того, аби в найближчому майбутньому запроваджувати новітні принципи в Українських ВНЗ.

     Василь Кривцов,в свою чергу, постарався донести до студентів та гостів заходу інноваційні методики системи дистанційного навчання у США, інструменти освіти та поділився досвідом викладання актуальних дисциплін.

    Студенти та викладачі навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту, а також гості з інших ВНЗ із цікавістю поринули у розповідь ад’юнкт-професора В.Кривцова, який 06 вересня проводив лекцію саме англійською мовою, що досить зацікавило студентів євро-груп ННІ БМ.

Vasiliy Krivtsov, the lecture was very informative. At the moment, this topic is very relevant for our university. Students and teachers with interest listened to your lecture. All were delighted. Thank you very much!

Переглядів: 546 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: