Головна » 2016 » Березень » 14 » Творча співпраця викладачів ННІ БМ та шкіл Краснокутського району
18:17
Творча співпраця викладачів ННІ БМ та шкіл Краснокутського району

На початку березня старший викладач кафедри організації виробництва ,бізнесу та менеджменту Краля В.Г. відвідала школи смт Краснокутськ Харківської області: Краснокутську гімназію( дир-р Катренко П.І.) та Краснокутську ЗОШ №2( дир - р Михайленко Т.М.).

 

 Директори, як завжди, зустріли тепло та привітно,адже представники ХНТУСХ часті гості . Багато випускників цих шкіл після отримання вичерпної інформації про університет стали студентами ХНТУСХ. Велика заслуга в цьому директорів, адже вони завжди зустрічали та допомагали представникам нашого університету. Саме за це їм було вручено дипломи, в яких засвідчено що його отримувач є членом Просвітницької ради ХНТУСГ та подяки за плідну співпрацю у підготовці фахівців для національного господарства України.

Також була відвідана Краснокутська районна рада, де нас зустріла заступник Голови районної ради Краля Тетяна Василівна,яка постійно сприяє співпраці наших викладачів та шкіл району. Також Краля Т.В. отримала подяку ректора університету академіка Тіщенка Л.М. та диплом члена просвітницької ради ХНТУСГ ім. Петра Василенка.

 

Ст. викладач кафедри організації виробництва,

бізнесу та менеджменту

Краля В.Г

Переглядів: 571 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: