Головна » 2016 » Грудень » 1 » У пошуках роботи…
12:02
У пошуках роботи…

30 листопада 2016 року куратори та викладачі випускаючої кафедррри організації виробництва, бізнесу та менеджменту разом зі студентами IV та V курсів відвідали Ярмарок вакансій -2016, організований Харківською обласною службою зайнятості.

Співробітники служби надали свої рекомендації щодо організації активного пошуку роботи,  участі в співбесідах з роботодавцями, особливостей складання професійного резюме.

Майбутні фахівці  з величезною цікавістю спілкувалися з роботодавцями за своїм напрямом та дізналися про вимоги що пред’являються до посад  керівника підприємства, інвестиційного менеджера, менеджера з продажів, ризик-менеджера, а також до співробітників, що працюють в  підприємствах АПВ,  в банківських установах, в страхових компаніях тощо.

Крім того студенти пройшли комп’ютерне психологічне тестування щодо професійного самовизначення, яке підтвердило обрану ними спеціальність.

Подібні заходи є вкрай необхідними адже сприяють пошуку першого робочого місця та швидкій адаптації молодого спеціаліста

 

Ст. викладач кафедри ОВБМ
Смігунова О.В. 

Переглядів: 561 | Додав: SK | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: