Головна » 2017 » Червень » 19 » Участь кафедри обліку та аудиту в святкуванні Дня здоров’я
14:00
Участь кафедри обліку та аудиту в святкуванні Дня здоров’я

17 червня 2017 року викладачі кафедри «Облік та аудит» підтримали ідею Ради молодих вчених при ХОДА щодо проведення заходу, який був би цікавим і для лікарів, і для студенів, і для дітей, і для населення міста та області, під назвою – «День здоров’я». Останнім часом все частіше проходять такі заходи, як Ніч науки, Наукові пікніки, Ніч енергетикита, але для здоров’я вночі краще спати. Тому День здоров’я – це те, що завжди актуально. Святкові заходи проводилися на території мальовничого та суперсучасного Центрального парку культури й відпочинку ім. Максима Горького.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час проведення заходу харків’яни мали змогу відвідати пізнавальні інтерактиви, взяти участь в спортивних флешмобах та більше дізнатися про те, як слід дбати про власне здоров’я і що потрібно робити, щоб уникнути різних захворювань. Пропаганда здорового способу життя – це основна мета святкування Дня здоров’я.

На святі була присутня заступник міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення – Горбунова-Рубан Світлана Олександрівна, яка радо, відкрито та з задоволенням прийняла слова вдячності за великі справи в сфері медичного забезпечення населення міста Харків та щирі вітання з професійним святом, святкування якого припало на ці дні.

Кафедра обліку та аудиту разом з ННІ БМ підтримують такі важливі і потрібні заходи щодо пропаганди здорового способу життя. Активно вокиристовуються в позаурочній роботі зі студентами, такі методи як роз’яснення, особиста бесіда, підтримка та надання допомоги.

 

Крутько М.А. – к.е.н., старший викладач кафедри обліку та аудиту

ХНТУСГ імені Петра Василенка

 

Переглядів: 422 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: