Головна » 2017 » Листопад » 30 » Участь студентів ННІ БМ у Першому Регіональному турнірі з фінансової грамотності
00:05
Участь студентів ННІ БМ у Першому Регіональному турнірі з фінансової грамотності

23 листопада 2017 року на базі Харківського інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» відбулося урочисте нагородження переможців та учасників Першого відкритого регіонального Турніру з фінансової грамотності на кубок Голови Харківської обласної державної адміністрації.

Від Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка у Турнірі прийняли участь студенти п’ятого курсу навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту.

Турнір проводився з метою створення основ для підвищення фінансової грамотності студентства, як необхідної умови підвищення рівня і якості життя, а також налагодження освітнього, наукового, організаційно-методичного співробітництва, спрямованого на розвиток фінансової грамотності громадян України.

Розпочався Турнір 6 листопада в Харківському інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» і проходив в три складних, але в той же час пізнавальних етапи.

Директор ННІ БМ Заїка С.О. та учасники команди були запрошені на урочисту церемонію відзначення переможців цього Турніру за участі Першого заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Марка Львовича Беккера. Урочистості під час нагородження супроводжувалися виступами юних талантів Харківської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату. Для гостей виступали Лауреати Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів.

ННІ БМ, кафедра обліку та аудиту і команда учасників щировдячніГолові Харківської обласної державної адміністрації та організаторам Турніру за такийколосальний захід та набутий досвід, який є дуже потрібним, актуальним, новаторським та націлений на підвищення загального рівня фінансової освіченості в регіоні!

Крутько М.А.

Переглядів: 405 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: