Головна » 2017 » Лютий » 6 » Участь у семінарі «Законодавчі новації у податковому законодавстві та в оплаті праці»
13:39
Участь у семінарі «Законодавчі новації у податковому законодавстві та в оплаті праці»

Початок календарного року завжди пов'язаний зі змінами у податковому законодавстві, які випливають з положень прийнятого бюджету країни на відповідний рік. Тому суб’єктам господарювання необхідно в своїй діяльності правильно виконувати всі необхідні вимоги закону, щоб не бути оштрафованими на великі суми. Наприклад, з січня 2017 року посилюється відповідальність працедавця за порушення трудового законодавства і штрафи доходять до 320 тис. грн.

02.02.2017 р. у Харківській районній державній адміністрації за ініціативою «Асоціації приватних роботодавців» відбувся семінар для підприємців району на тему «Законодавчі новації у податковому законодавстві та в оплаті праці». Завдяки тісній співпраці ХРДА і кафедри обліку та аудиту, взяти участь у роботі цього семінару були запрошені викладачі ХНТУСГ.

Представниками об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Харківській області, ГУ Держпраці у Харківській області, а також управління соціального захисту населення Харківської райдержадміністрації, були надані роз’яснення щодо нововведень у податковому законодавстві та в оплаті праці. Зокрема, заступник начальника Харківської ОДПІ ГУ ДФС у Харківській області Радченко Олена Вікторівна відзначила основні зміни у податку на прибуток, ПДВ, єдиному податку. Начальник управління праці ГУ Держпраці у Харківській області Гончарова Юлія Євгенівна зупинилася на особливостях трудових відносин, у т.ч. на проведенні перевірки роботодавців співробітниками Держпраці.

Під час семінару представники бізнесу мали змогу отримати компетентні відповіді на свої нагальні питання. Кафедра обліку та аудиту щиро дякує фахівцям ХРДА за відмінну організацію цього важливого заходу.

 

 

Маренич Т.Г., Луценко О.А.

Переглядів: 463 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: