Головна » 2014 » Листопад » 5 » УВАГА! УВАГА! ЕКСТРЕНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!
21:10
УВАГА! УВАГА! ЕКСТРЕНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!

  4 листопада 2014 року на головний корпус університету ХНТУСГ здійснили напад українські вурдалаки! Страх охопив усіх… Паніка... Містичні мелодії ночі… Їх прихід був спровокований нещодавнім святом усієї нечисті – Хеллоуїном. Дівчата та хлопці з «не зовсім добрими обличчями» гучними вигуками заохочували студентів та викладачів приєднатися до них. Усім відомий виклик «Цукерки або життя», напевне, не цікавив потойбічних гостей: вони самі пригощали солодощами усіх, а натомість фотографувалися з кожним.

Хеллоуїн – свято закордонне, та прогресивна молодь нашого університету змогла поєднати його з українським колоритом та традиціями. Погодьтесь, не кожного Хеллоуїну побачиш зомбі в українському вбранні! Це неабияк здивувало всіх та надало загадковості містичному дійству, що охопило стіни університету. Головним атрибутом свята став ліхтарик Джека – гарбуз з химерним обличчям, цукерки та, звичайно, герої свята: привиди, зомбі, павуки, відьми, ельфи  та інша нечисть, що саме в цей день збирається на шабаш. Свято прийшло до нас від кельтів – народу, який поклонявся темних духам, але наші герої явно були найдобрішими з них.

А організував цю хеллоуїнську «вечірку» студентський комітет ННІ БМ та, звісно, не обійшлося без заохочення студентів першого курсу до захопливого театрального дійства. Свято стало традиційним для інституту. Серед сірих буднів воно стає яскравим відблиском, що нагадує про щось таємниче, мрійливе та загадкове…А чи не хотіли б ви побачити свій «темний» бік?

Керівництво інституту та університету, викладчі та студенти охоче фотографувались з химерними гостями на фоні кажанів та гарбузових ліхтариків. Грим учасників був дійсно правдоподібним. Фотографуючись з ними, молодь з підозрою вдивлялась у їх загадкові обличчя. А чи це не справжні вурдалаки?..

Свято вдалося! Хеллоуїн 2014 року, як ніколи, дав зрозуміти усім, що креатив нашого інституту не має меж, бо ми намагаємось дарувати вам усмішки будь-якими методами. Тож зі святом усіх! Посміхніться разом з нами, або озирніться, чи немає поруч з вами нікого підозрілого з химерним ліхтариком…..

                                                                               Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ,

студентка 11-МН групи

 

Переглядів: 682 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: