Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Увага! Запрошуються до участі активні, цілеспрямовані студенти всіх інститутів ХНТУСГ в Чемпіонаті з вирішення бізнес-кейсів SMPChallenge
15:13
Увага! Запрошуються до участі активні, цілеспрямовані студенти всіх інститутів ХНТУСГ в Чемпіонаті з вирішення бізнес-кейсів SMPChallenge

7 жовтня викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Т.В., Колпаченко Н.М та Смігунова О.В. відвідали медіа-центр «Время», де за підтримки Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА та Департаменту молоді та спорту ХОДА відбулося офіційне відкриття Першого Чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів від топових компаній Харкова.

«SMP-Challenge» - це освітній проект для студентів, що проходитиме у форматі бізнес-змагань в реальних ринкових умовах. Протягом навчального року учасники чемпіонату будуть вирішувати актуальні бізнес-кейси від компаній і підприємств Харківської області. Готовність співпрацювати з юними бізнесменами вже підтвердили 18 харківських компаній.

Як зазначили організатори, учасники зможуть проявити себе в різних секціях - таких, як автобізнес, юриспруденція, ресторанний бізнес, сфера розваг, спорт і здоров'я, інвестиційний проект і т.д.

Студенти, які нададуть кращі рішення запропонованих кейсів, отримають сертифікати та призи від компаній. Крім того, підприємства можуть запросити таких студентів на стажування для впровадження їх пропозицій.

Заявку на учать слід подати до 12 жовтня на кафедру організації виробництва, бізнесу і менеджменту (вул. Артема 44, к. 310)

Телефон для довідок: Смігунова Олена Вікторівна 050-598-55-44

Більш детальна інформація про захід на сайті:  http://smpchallenge.com/

 

Переглядів: 565 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: