Головна » 2016 » Лютий » 11 » Профорієнтаційна робота
09:34
Профорієнтаційна робота

02 лютого 2016 р. доценти кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ ім. Петра Василенка – Поливана Л.А. і Луценко О.А. відвідали Харківську районну державну адміністрацію (ХРДА) з питань профорієнтації ХНТУСГ ім. П. Василенка та популяризації земляцтва в Харківському районі.

Зустріч відбулася з головним спеціалістом відділу промисловості та транспорту Гуріною А.І., спеціалістами відділу економічного розвитку, власності та споживчого ринку Назарько В.С. – начальником відділу, Чайковською Н.А. – головним спеціалістом – бухгалтером відділу, Циргаія Ю.А. – головним спеціалістом відділу на чолі з заступником начальника управління - начальником відділу промисловості та транспорту управління економіки Харківської райдержадміністрації Сівцовим М.М., на якій вирішувалися питання консультаційної та практичної допомоги в розробці стратегічних планів і розвитку сільського господарства та спільної діяльності на 2016 рік. Доценти кафедри з врахуванням іноземного досвіду обговорили можливість впровадження в спільну діяльність програми «Career development», яка необхідна для налагодження тісних стосунків між представниками науки, освіти і виробництва. Дана програма передбачає інформацію про майбутню кар’єру випускників з усіх академічних предметів, зустрічі з представниками різних професій, відвідування підприємств і робочих місць, одержання досвіду роботи, створення спеціалізованих центрів кар’єри, підтримку випускників після закінчення навчального закладу.

Після наради з Сівцовим М.М. відбулася нарада з начальником управління економіки Коваленко І.М. Були розглянуті питання стажування студентів в провідних агроформуваннях та наукового консультування з актуальних питань розвитку агропромислового виробництва. В ході наради домовилися провести екскурсію студентів земляцтва в лютому місяці в ХРДА, визначено її цілі та завдання.

К.е.н., доцент Поливана Л.А., к.е.н., доцент Луценко О.А.

Переглядів: 1053 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: