Головна » 2017 » Квітень » 19 » Великодні святківання з ННІ БМ
00:56
Великодні святківання з ННІ БМ

18 квітня 2017 року за ініціативи дирекції та студентської ради Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту для студентів та викладацького складу було організовано конкурс-виставку «Великодні чудеса», приурочену до православного свята Великодня, яка стала першою у своєму роді і саме наш інститут проявив креативність та новаторство, запропонувавши зустрічати свято Воскресіння Христового разом.

Великдень – це свято, що світлим сяйвом своїм торкається душі кожного, чиє серце сповнене віри та надій. Усе оновлюється, очищається, оживає..Відходять сніги, і сонце своїм промінням торкається ще сонної зимовою дрімотою землі..Приходить час весни,благословенний та неповторний. У Великодні свята здавна прийнято пекти паски – символ родинного благополуччя, розписувати крашанки та писанки, візерунки на яких розповідають найрізноманітніші історії, а також разом з найріднішими людьми завітати до церкви.

Цьогоріч ННІ бізнесу і менеджменту вирішив долучитись до традиційних Великодніх святкувань, запропонувавши студентам та викладачам продемонструвати свою кулінарну майстерність та креативність у презентації пасочок, писанок та загалом Великодніх композицій.

Усі учасники конкурсу-виставки поставилися з любов’ю та теплотою до приготування своїх експонатів та неабияк здивували членів журі.

На свято Великодня завітали шановні гості, а саме: директор ННІ БМ Заїка Світлана Олександрівна, заст.дир. ННІ БМ Калініченко Сергій Миколайович, перший проректор з НПР Жила Віктор Іванович, гол. комітету у справах молоді та спорту Моісєєва Наталія Іванівна.

Оглянувши шедеври Великодніх композицій та спробувавши продемонстровані смаколики,  журі відзначило усіх учасників конкурсу-виставки грамотами та подяками за участь.

Ми радо вітаємо усіх зі святом Великодня. Христос Воскрес! Радійте весняному теплу, насолоджуйтесь сонячними промінчиками та будьте щасливими! Зі святом.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 507 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: