Головна » 2015 » Травень » 23 » ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ЗЕМЛЯЦТВА СТУДЕНТІВ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХНТУСГ
07:20
ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ЗЕМЛЯЦТВА СТУДЕНТІВ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХНТУСГ

Звітує кафедра обліку та аудиту про результати загальних зборів Земляцтва студентів Харківського району ХНТУСГ імені Петра Василенка

13 травня 2015 року кафедра обліку та аудиту навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту провела збори Земляцтва студентів Харківського району Харківської області. Були запрошені гості: начальник управління агропромислового розвитку Харківської районної державної адміністрації – Редченко Олександр Леонідович; випускник ХНТУСГ імені Петра Василенка, регіональний представник з продажу запасних частин ТОВ Агробудівельний Альянс «Астра» – Беспалов Георгій Валерійович; к.п.н., доцент кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» – Данченко Ірина Олексївна.

Відкривав і очолював збори доктор економічних наук, професор Красноруцький О.О., який звернувся до присутніх з вступним словом. Також зазначив, що сьогодні студенти – це сама активна та зацікавлена складова українського суспільства.

Маренич Т.Г., доктор економічних наук, професор кафедри обліку та аудиту зазначила, що студентська згуртованість, мобільність і зацікавленість є важливою складовою для розвитку сільських територій, куди майбутні фахівці здатні доносити необхідні знання та передовий світовий досвід господарювання, що отримали в ХНТУСГ. Саме тому створення Земляцтва студентів є важливим при вирішенні питань захисту та представлення прав і інтересів студентів університету, розвитку співпраці і взаємодопомоги між студентами ХНТУСГ.

Начальник управління агропромислового розвитку Харківської районної державної адміністрації – Редченко О.Л. розповів студентам про тенденції агропромислового виробництва в Харківському районі, наголосив на тому, що Харківський район є лідером по виробництву сільськогосподарської продукції не лише в Харківській області, але і в Україні, завдяки значним розмірам земельної площі і професійним кадрам. Учасникам зборів був продемонстрований відеофільм «Досягнення АПК Харківського району».

Гостем на зборах був Беспалов Г.В., випускник ННІ БМ ХНТУСГ імені Петра Василенка, який на даний момент є регіональним представником з продажу запасних частин ТОВ Агробудівельний Альянс «Астра». Георгій Валерійович подякував за можливість бути присутнім на зборах та виступити в рідних стінах ХНТУСГ імені Петра Василенка, наголосив на важливості подібних заходів, розповів про свій життєвий шлях від студента до успішного менеджера провідної компанії, яка працює в Україні. Його презентація про роботу компанії, її створення і успішне функціонування викликала зацікавленість і практичний інтерес. Георгій Валерійович представив вакантні посади, які пропонуються ТОВ Агробудівельний Альянс «Астра» і запросив майбутніх фахівців на співбесіду та стажування з метою майбутнього працевлаштування.

Наступним етапом зборів був виступ голови Земляцтва – Саєнка І.І., студента 34-ЕП групи ННІ БМ, який представив Звіт про роботу Земляцтва Харківського району за 2014-2015 н.р. У своїй доповіді Саєнко І.І. зазначив цілі і завдання Земляцтва, його склад, виділив основні напрямки роботи: наукової,

профорієнтаційної і культурно-масової, навів заходи, в яких приймали участь всі члени земляцтва та запропонував орієнтовний план роботи на майбутній рік.

Данченко І.О., доцент кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування, філософії і історії України» провела лекцію-бесіду з тайм-менеджменту. Доповідь і презентація викликали зацікавленість як зі сторони студентів, так викладачів і гостей, адже в ній були актуалізовані питання сенсу життя, економії витрат часу через формулювання чітких цілей і шляхів їх досягення, а також розвитку особистісних якостей людини.

Закінчилися збори неформальним спілкуванням членів земляцтва та жвавим обговоренням питань, яких торкалися доповідачі.

Переглядів: 719 | Додав: SK | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: