Головна » 2015 » Листопад » 3 » Відбулось святкування Хеллоуїну в ННІ БМ
07:22
Відбулось святкування Хеллоуїну в ННІ БМ

2 листопада 2015 року до навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту завітав Хеллоуїн.

Як відомо, Хеллоуїн – це веселе свято з піснями, танцями, гуляннями, ворожіннями і розіграшами, що знаменує закінчення збору врожаю і символізує прихід зими. Прийшов він до нас із традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії. Кажуть, що це один з найнебезпечніших днів у році, коли відкривається межа між світами живих і мертвих. Вважають, що саме в цей день небезпечно виходити з дому надвечір, адже можна зустріти когось містичного, таємничого та загадкового...

З нагоди химерного дійства студентський комітет ННІ БМ вигадав неймовірні страхітливі випробування для студентів, які на початку великої перерви нічого не підозрювали.

Милі, але підступні кішечки, запрошували молодь у холі університету перейти на темний бік, взявши участь у цікавому конкурсі. В процесі перемовин було сформовано три команди охочих. Учасникам надали три темних містичних мішечки, у яких були найнеймовірніші та найжахливіші предмети, за допомогою яких студенти мали створити витвір зла та страху. І знаєте…у них це вийшло на диво швидко! Дві команди презентували перевтілених у химерні створіння учасників, а третя (до речі, ця команда охочих сформувалась із студентів ННІ МСМ) – «корону страху». Атмосфера трималась таємнича, напружена, мрійлива та загадкова…

Журі у складі студентського комітету ННІ БМ одноголосно визначила, що усі учасники цієї химерної історії гідні перемоги. Студенти отримали солодкі подарунки за гарну кмітливість та сповнені таємничості та містики витвори власної фантазії.

Святкування дійсно вийшло на славу! Хеллоуїн-2015 іще раз довів, що студенти нашого університету можуть здивувати усіх неймовірними перевтіленнями та відчайдушними вчинками.

Тож ми вдячні організаторам та учасникам цьогорічної Хеллоуїнської історії.

А чи готові ви перейти на темний бік?..

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 698 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: