Головна » 2014 » Грудень » 5 » ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ
10:33
ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ

Згідно наказу ректора № 01-09/880 від 15.10.2014 року з 18 по 20 листопада відбувся захист дипломних робіт студентів Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту (заочної форми навчання) спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)». Головою Державної екзаменаційної комісії Міністерством аграрної політики та продовольства України було призначено доктора економічних наук, професора, члена-кореспондента НААН України, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри Менеджменту світового сільського господарства та зовнішньоекономічної діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України Галушко Валерія Павловича. Члени Державної екзаменаційної комісії:

                                      к.т.н., проф. Мазнєв Григорій Євтійович

                                      к.е.н., доц. Артеменко Олександра Олексіївна

                                      ст.викладач Заїка Світлана Олександрівна

                                      ст.викладач Калініченко Сергій Миколайович

Секретар ДЕК - Харчевнікова Лілія Сергіївна, ст.викладач кафедри Організації виробництва, бізнесу та менеджменту.

Необхідно відмітити актуальність, новизну, практичну направленість та достатньо високий рівень захисту. Слід підкреслити те, що усі дипломні роботи були виконані на замовлення підприємств. Тематика дипломних робіт присвячена актуальним проблемам, пов'язаним із удосконаленням менеджменту на сільськогосподарських підприємствах. Більшість дипломних робіт присвячені запровадженню сучасних економічних методик з підвищення ефективності діяльності підприємств АПК та їх конкурентоздатності в умовах розвитку ринкових відносин. Вся інформація, що була використана у дипломних роботах - реальна, достовірна та повністю відображає усі аспекти діяльності об'єктів дипломного проектування, оскільки всі дипломні роботи було виконано за замовленням конкретних господарств. Положення цих дипломних робіт були прийняті підприємствами-замовниками для запровадження у виробництво.

Члени ДЕК проявили високу вимогливість як до представлених на захист робіт, так і до самого їх захисту. При написанні дипломних робіт широко застосовувалися сучасні методи досліджень та економічних розрахунків. Всі роботи містять самостійні і оригінальні висновки, які являються результатом кропіткої роботи дипломників. Ряд дипломних робіт були апробовані на науково-практичних конференціях України та на міжнародних науково-практичних конференціях студентів та молодих вчених. Результати захисту випускників показали їх зацікавленість в своїй професійній діяльності і наявність необхідного рівня підготовки до неї. Слід відмітити добросовісну роботу наукових керівників дипломних робіт і рецензентів.

В цілому результати  захисту дипломних робіт студентами ННІ бізнесу і менеджменту спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»  показали, що студенти заслуговують присвоєння кваліфікації СПЕЦІАЛІСТ з менеджменту організацій і адміністрування.

Вітаємо випускників з подоланням першої сходинки професійного становлення та бажаємо подальшого фахового розвитку і успіхів у всіх напрямках трудової діяльності!

 

Секретар ДЕК Харчевнікова Л.С.

 

Переглядів: 823 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: