Головна » 2018 » Грудень » 17 » Вища школа Харківщини - кращі імена
15:47
Вища школа Харківщини - кращі імена

12 грудня ХНУ ім. В.Н. Каразіна відбулась урочиста церемонія нагородження учасників конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена». На заході відзначили 41 кращого працівника вишів області. Переможців визначали в 9 номінаціях.

Цьогорічний конкурс «Вища школа Харківщини - кращі імена» - ювілейний. Кращих викладачів, керівників та співробітників вишів у Харківській області визначили вже в 20-е. Вітаючи переможців, голова ХОДА Юлія Світлична відзначила багату історію та традиції, які має вища школа Харківщини, та наголосила на важливості продовження традицій та подальшого розвитку закладів вищої освіти.

«Останнім часом у ваших навчальних закладах з’являються нові можливості для студентів, вони мають змогу розвиватися, відкривати для себе нові наукові майданчики, брати участь у міжнародних проектах, - відзначила, звертаючись до викладацької спільноти, керівник області. - Тільки разом, гуртуючись, об’єднуючись, наполегливо займаючись наукою, ми можемо розвивати та зміцнювати свій рідний край, свою рідну Харківщину. Ми маємо чим пишатися, маємо видатних людей, і саме завдяки науковцям маємо свій унікальний науково-культурний образ, за яким нас ідентифікують у всьому світі».

Дуже приємно, що цьогоріч, у ювілейний конкурс «Вища школа Харківщини - кращі імена» переможцем у номінації «Молодий науковець» стала доктор економічних наук, доцент, доцент кафедри економіки та маркетингу Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка – Олександра Мандич.

Колектив ХНТУСГ від щирого серця вітає Олександру Валеріївну з перемогою та бажає їй успіхів, подальшого кар'єрного зростання і нових наукових здобутків!

Переглядів: 371 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: