Головна » 2016 » Листопад » 16 » Виставка «Освіта Слобожанщини» – навігатор у сфері української та міжнародної освіти молоді
00:42
Виставка «Освіта Слобожанщини» – навігатор у сфері української та міжнародної освіти молоді

10-12 листопада 2016 року за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради у Палаці спорту відбулась Десята Міжрегіональна виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016». Виставка стала традиційним корисним заходом. Це своєрідний компас для зацікавленої молоді та добрий мотивуючий фактор для тих хто у пошуку.

Виставка презентувала для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, представляла здобутки науково-педагогічних колективів та досвід використання інформаційних технологій, допомогала зробити абітурієнтам свідомий вибір навчального закладу.

На виставці були представлені понад 50 навчальних закладів: з України, а також заклади освіти з Польщі, Ізраїля, Чехії, Німеччини, Іспанії, Туреччини, Кіпру та інших країн. Серед учасників був і Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.

На виставці були широко представлені здобутки кафедри обліку та аудиту: підручники з Грифом Міністерства освіти і науки, навчальні посібники та монографії.

Відвідувачі мали змогу отримати відповіді щодо особливостей вступної компанії, одержати необхідну інформацію щодо напрямів підготовки та нової спеціальності – «облік та оподаткування».

Викладачі кафедри разом із студентами знайомили школярів та їх батьків із навчальним закладом, запрошували на навчання, роздавали рекламно-іміджеву продукцію.

Студенти спеціальності облік та оподаткування та їх викладачі розповідали юнакам і дівчатам про особливості навчання в університеті, організацію студентського життя, гостинно запрошували приєднатись до дружньої родини студентів спеціальності «облік та оподаткування».

 

 

Завідувач кафедри обліку та аудиту,

професор, д.е.н. Маренич Т.Г.,

доцент, к.е.н. Малій О.Г.

Переглядів: 556 | Додав: SK | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: