Головна » 2017 » Жовтень » 14 » Вітання першокурсникам
13:11
Вітання першокурсникам

09 жовтня 2017 року за сприяння викладачів кафедри обліку та аудиту відбулася зустріч студентів І курсу груп 15-ОА/ФН та 13-ЕП з регіональним представником Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Куделею Тетяною Вікторівною.Т.В. Куделя привітала студентів з початком нового етапу в їхньому житті – здобуття вищої професійної освіти. Вона побажала успіхів і наголосила, що місія газети допомагати, інформувати і підтримувати розвиток висококваліфікованих фахівців в сфері бухгалтерської науки і практики. Всі студенти отримали гарні подарунки.

Також було оголошено про початок з 16.10.2017 р. конкурсудля студентів-першокурсників «Ми бухгалтери», який проводить газета. Умови дуже прості – потрібно зробити фото-колаж групи в якійсь цікавій постановці, розмістити його в соціальних мережах і яке фото набере найбільше лайків, та група і отримає цінні призи. Серед подарунків будуть сучасні смартфони, портативні колонки, поповнення мобільного зв’язку та багато-багато інших цікавинок. Детальніше з умовами акції можна ознайомитись, перейшовши, за посиланням http:/vobu.uа.

Завідувач кафедри обліку та аудиту Т.Г. Маренич побажала студентам, щоб знання здобувалися легко, закликала студентів активно прийняти участь в оголошеному конкурсі і отримати перемогу. Співпраця кафедри обліку та аудиту з іншими організаціями сприяє забезпеченню комфортного, емоційного, морального та професійного навчання студентів всіх спеціальностей економічного профілю.

 

Завідувач кафедри обліку та аудиту, д.е.н., професор Маренич Т.Г.

Старший викладач Крутько М.А.

Переглядів: 382 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: