Головна » 2017 » Березень » 7 » Візит до середньої школи №19 м.Харкова
00:39
Візит до середньої школи №19 м.Харкова

01 березня 2017 року колектив викладачів кафедри організації виробництва бізнесу та менеджменту ННІ бізнесу і менеджменту відвідав середню школу №19 міста Харкова.

Директор – Задорожна Ольга Михайлівна та заступник директора з навчально-виховної роботи – Мацулевич Ольга Євгенівна гостинно прийняли представників ННІ БМ у стінах рідної школи. Зі зверненням до учнів 9-11 класів виступили: Калініченко С.М. Артеменко О.О. Накісько О.В Мандич О.В. Хлопоніна О.І. Богомолова К.С.

У процесі профорієнтаційної роботи представники ННІ БМ висвітлили пріорітетні сторони нашого ВНЗ вцілому та інституту бізнесу і менеджменту окремо. Зокрема зазначили, що школярам необхідно бути більш наполегливими в навчанні, адже результати ЗНО є визначальними для вступу до університету. Обдарованим школярам, які мають високі оцінки з англійської мови буде надана можливість навчатися у євро-групах, викладання предметів у яких повністю англомовне. Школярі, які схильні до участі у спортивних заходах, та мають таланти у художній самодіяльності, завжди зможуть розвивати свої здібності паралельно з навчанням в спортивному клубі  та у клубі художньої самодіяльності.

Викликав інтерес серед учнів той факт, що за 6 років навчання в ХНТУСГ можна отримати паралельно дві освіти, а також жваво обговорювалась можливість проходження виробничих практик за кордоном.

Весело та гучно з оплесками учні зустрічали пісні Хлопоніної О.І., Срипки О.І. та студентів: 1-го курсу ННІ ПХВ Блудова Ігоря та 4-го курсу ННІ ЕКТ Бондаренко Богдана.

Школярі з інтересом спілкувалися з замісником голови студентського самоврядування ННІ БМ Чуйковою Оленою, яка з задоволенням розповідала про студентські будні та проживання в гуртожитку.

Добрими друзями після спілкування залишилася не тільки учні, а й вдячні учителі за ґрунтовну і веселу зустріч а актовій залі школи.

Переглядів: 479 | Додав: SK | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: