Головна » 2017 » Травень » 18 » Всеукраїнська студентська олімпіада із дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті» у 2017 році в м. Миколаїв
22:13
Всеукраїнська студентська олімпіада із дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті» у 2017 році в м. Миколаїв

Студенти І курсу магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» ННІ бізнесу і менеджменту Мензяк Катерина і Лимаренко Анастасія взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді, що відбулася вперше в Україні на базі Миколаївського національного аграрного університету. Науковий захід відбувся 10-12 травня у три тури (тестування, теоретичний, практичний). Відкрив науковий захід ректор Миколаївського національного аграрного університету, професор, доктор технічних наук Шебанін В'ячеслав Сергійович. На відкритті Олімпіади були присутніми Директор Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Шаров Олег Ігорович та народний депутат України, голова підкомітету з освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Кремінь Тарас Дмитрович.

В Олімпіаді взяли участь 121 студент з 42-х вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівня акредитації. Студенти нашого університету показали достатні теоретичні та практичні знання з дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті». Мензяк Катерина нагороджена грамотою за знання чинного законодавства під час розв’язання завдання Олімпіади.

Для науково-педагогічних працівників, які супроводжували учасників Олімпіади, було проведено науково-практичний семінар на тему: «Практичні можливості та перспективи використання в освітньому процесі сучасних інформаційних технологій».

К.е.н., доцент Поливана Людмила Анатоліївна брала участь в обговоренні питань та ділилася досвідом Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка з окресленої теми зібрання. Всі учасники семінару отримали сертифікати про участь. Підведення підсумків Олімпіади провів перший проректор Миколаївського національного аграрного університету професор Бабенко Дмитро Володимирович.

 

Переглядів: 426 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: